INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk
Bosch WAV28MH0BY elöltöltős mosógép
cikkszám: 4242005288601

Bosch WAV28MH0BY elöltöltős mosógép

cikkszám: 4242005288601
349 250 Ft
Országos kiszállítás
Kiszállítás
8-22 munkanap
Szállítási infók
Ingyenes házhoz szállítás
Ingyenes házhoz szállítás
30.000 Ft feletti vásárlás esetén

Serie | 8 mosógép Home Connect szolgáltatással, 4 AntiStain programmal és az Intensive Plus 4D mosási rendszerrel makulátlan eredményt nyújt minden töltetnél, teljesen automatikusan.

  • AntiStain: eltávolítja a leggyakoribb folttípusokat.
  • 4D WashSystem: nagy hatásfokú víz- és mosószer bejuttatás a foltmentes eredményekért.
  • Home Connect: háztartási készülékek okos csatlakozással a mindannapi élet megkönnyítése érdekében.
  • Home Connect EasyStart: megfelelő programajánlás minden mosáshoz, távolról.
  • Home Connect távoli vezérlés: Kezelés és felügyelet otthonról vagy bárhonnan.

AntiStain

ExcellentResults
A program, amely a makacs foltokkal is megbirkózik.

Feature IconAz AntiStain Removal rendszernek köszönhetően a mosógép vagy mosó-szárítógép könnyedén elbánik a négy legmakacsabb folttípussal. Automatikusan beállítja a hőmérsékletet, a dob mozgását és az áztatási időt, hogy a szennyeződéseket könnyedén eltávolítsa, mindezt teljesen automatikusan. Tökéletesen megbirkózik a vaj-, olaj-, fű-, vörösbor- és vérfoltokkal.

4D Wash System Intensive Plus-szal

ExcellentResults
Makulátlan eredmény még tele dob esetén is.

A rendkívül hatékony 4D Wash rendszerünk a mosás egy új dimenzióját nyitja meg. Kombinálja a Direct Water Spray-t az extra Spin Wash-sal a víz és mosószer leghatékonyabb és legeredményesebb használatáért. A végeredmény: makulátlan mosás még akkor is, ha a dob tele van, hiszen a víz és a mosószer rendkívül hatékonyan hatol be a szövetbe. Az erősen szennyezett ruhákhoz extra segítségre van szükség. Egyszerűen csak válassza a 4D Wash System Intensive Plus opciót az intenzívebb mosási ciklushoz is.

Home Connect

Connectivity
Okos háztartási eszközökkel könnyebb az élet.

Feature IconA jövő itt van és már az ajtón kopogtat. A Home Connect okostechnológiát nyújt készülékeihez, és lehetővé teszi azok telefonon vagy táblagépen keresztül történő vezérlését.

Home Connect

Connectivity
A megfelelő program minden alkalommal.

A megfelelő program kiválasztása bonyolult lehet és ha rosszul választunk, akkor előfordulhat, hogy az eredmény nem lesz tökéletes. A Home Connect alkalmazáson belüli Easy Starttal nincs több fejtörés! Csak írja be az alkalmazásba a ruha típusát és a szennyeződés mértékét, és az app felkínálja a megfelelő programot - minden mosáshoz, minden alkalommal.

Home Connect

Connectivity
Gondoskodjon távolról is a mosásról.

Senki sem szeret mosni - különösen akkor nem, ha sietnénk, de meg kell várnunk, amíg a mosógép végez. A Home Connecttel rendelkező Bosch mosógépekkel a mosás feletti irányítás teljes mértékben az Öné. Használja mobilkészülékét, hogy távolról is kényelmesen vezérelhesse és felügyelhesse mosógépét. Eszközét úgy is működtetheti otthonában, ha Ön éppen máshol tartózkodik.

Home Connect

Connectivity
Mosógépe mindenről beszámol Önnek.

Mialatt a mosás végére vár, úgy érezheti, hogy az értékes idejét vesztegeti, ami feszültséghez vezethet - különösen akkor, ha szoros a napirendje. A Home Connecttel nem kell többé aggódnia, hisz segít produktívan tölteni az idejét. Push-üzeneteket küld a készülékről közvetlenül a telefonjára, melyben tájékozódhat a program aktuális állapotáról, valamint egyéb hasznos információkat is kaphat. Végezzen egyszerre több dolgot otthonában vagy azon kívül, hisz ez még sosem volt ilyen egyszerű!

Home Connect

Connectivity
Még okosabb szervíz.

Bosszantó lehet, ha a háztartási készülékek nem működnek megfelelően. A Remote Diagnostics azonban segít*. Hívja a Home Connect forróvonalat és egyeztessen időpontot távoli diagnosztikához. A szervizcsapat ezután távolról átvizsgálja készülékét, megkeresi a problémát, és segít azt megoldani. Szükség esetén a hiba elhárítása érdekében egy felkészült technikus látogathat el otthonába. Okos támogatás, okos megoldások. * Helyi rendelkezésre állás függvényében.

Home Connect

EasyToUse
Mosógépe azt teszi, amit Ön mond neki.

Az Amazon Alexával kötött együttműködésünknek köszönhetően most már hanggal is vezérelheti mosógépét. Kérjük, tájékozódjon arról, hogy az Ön országában és nyelvén elérhető-e a Home Connect az Alexa alkalmazáson belül. Amennyiben igen, aktiválja, majd csatlakoztassa mosógépéhez.

EcoSilence Drive

Performance
Tartós, hihetetlenül csendes mosógép.

Feature IconSenki nem vágyik zajra az otthonában. Ezért alkottuk meg mosógépeinkhez az EcoSilence Drive™-ot. A kefe nélküli, energiahatékony motor lehetővé teszi a halk működést, és mindemellett rendkívül időtálló.

SpeedPerfect

Performance
Tökéletes eredmény kevesebb mint fele idő alatt.

Amikor számít az idő, a SpeedPerfect programmal rendelkező mosógépek akár 65%-kal csökkentik a mosási időt anélkül, hogy a végeredményt illetően kompromisszumot kellene kötni. A SpeedPerfect a legtöbb programmal kombinálva használható, bármennyi ruhával és bármilyen szövettípussal. Válassza ki például a Mix Programot a SpeedPerfect mellé, és akár 4 kilogramm vegyes szennyest kimoshat mindössze 46 perc alatt.

VarioDrum

Comfort
Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.

Feature IconA kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

ActiveWater™Plus

Performance
Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.

Feature IconA mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

Újratöltés funkció

EasyToUse
Az Újratöltés funkcióval többé nem kell aggódnia, ha kifelejtett valamit a mosásból.

Feature IconElfelejtette hozzáadni gyermeke zokniját vagy pólóját? Semmi gond! Az Újratöltés funkció lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus alatt* könnyedén hozzáadjon vagy kivegyen ruhákat a mosógépből. Csak nyomja meg az Újratöltés gombot és nyissa ki a mosógép ajtaját, majd adja hozzá a kifelejtett ruhát és folytassa a mosást. *Biztonsági okokból az Újratöltés funkció nem elérhető, ha a víz 50°C -nál melegebb vagy a vízszint túl magas.

DrumClean

Health
Dobtisztítási emlékeztető

A dobtisztító program ideális a dob tisztításához és karbantartásához, higiénikusan tisztává varázsolhatja azt. 20 alkalom 40°C alatti működési ciklus után a mosógép/mosó-szárítógép automatikusan emlékeztet a dob tisztítására a dobtisztító programmal.

AquaStop

Health
Kettős védelem a víz által okozott károk ellen.

Feature IconA Bosch AquaStop garancia védelmet nyújt a víz által okozott károk ellen a készülék élettartama alatt. Az AquaStop rendszerrel felszerelt mosógépeink egy speciális duplafalú adagolótömlőből, egy biztonsági szelepből és egy úszókapcsolós padlótartályból állnak, amelyek megakadályozzák a víz bármilyen károkozását, akár az befolyótömlőben, akár a gép szivárgása miatt. * A garanciális feltételeket a www.bosch-home.com/hu/aquastop oldalon olvashatja.

AntiVibration oldalfal

Health
A végtelenül csendes mosógép.

Feature IconAz oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

Időzítés funkció

Időzítés funkció

Időzítés funkció: válassza ki azt az időpontot a következő 24 órában, amikor a mosásnak készen kell lennie.

Még nem írtak véleményt a termékhez.
A termék sikeresen kosárhoz adva
Kiválasztott termék(ek) ára összesen
349 250 Ft
+ -
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet