FairyWill E11 Szónikus fogkefe fejkészlettel (fekete és rózsaszín)
Cikkszám: 6973734200074

2 db FairyWill E11 szónikus fogkefe készlet cserélhető fejjel

A készlet 2 FairyWill E11 szónikus fogkefét és 10 cserélhető fejet tartalmaz. Ideális választás párok számára. Az eszközök percenként akár 40 000 frekvenciájú rezgéseket generálnak, és hatékonyan tisztítják azokat a területeket is, amelyeket egy hagyományos fogkefe nem tud elérni. Az 5 rendelkezésre álló üzemmóddal könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja működésüket, az intelligens időzítő pedig megkönnyíti a fogak alapos tisztítását.

Hatékony tisztítás

Mondjon búcsút a közönséges, nem hatékony fogkeféknek. Az E11 nagyfrekvenciás hangrezgéseket generál, hogy rövid idő alatt alaposan és hatékonyan tisztítsa meg fogait. A foltok, élelmiszerhulladék és egyéb szennyeződések akár 100% -át is eltávolítja. Csak használja körülbelül 14 napig, hogy láthatóan egészségesebb fogakat és ínyt élvezhessen. A szájhigiénia gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű!

5 mód

Mitől lesz egy fogkefe, amely tökéletesen megfelel a felhasználók különböző igényeinek? A készülék lehetővé teszi, hogy 5 mód közül válasszon, így könnyen hozzáigazíthatja az Ön igényeihez. Az érzékeny mód érzékeny fogakkal rendelkező felhasználók számára alkalmas. A Clean tökéletes a mindennapi használatra. A masszázs gyengéd ínymasszázst biztosít. A fehér megkönnyíti a fogak fehérítését, és a polírozás lehetővé teszi a polírozást.

Intelligens időzítő

Ügyeljen arra, hogy pontosan a megfelelő ideig mosson fogat. Az E11 fogkefe intelligens időzítővel van felszerelve, amely megkönnyíti a használatát. 30 másodpercenként egy rövid szünet emlékezteti Önt a fogmosás területének megváltoztatására, és 2 perc múlva a készülék leáll. Mindez lehetővé teszi, hogy alaposan megmossa a fogait, és segítsen jó szokások kialakításában.

Gyors töltés

Élvezze a hosszú fogkefe futási időt. Az E11 beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 30 napig is kitart egy teljes feltöltéssel. A készülék feltöltése csak körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ez a modern gyorstöltési technológiának köszönhető. A csomagban talál egy USB-kábelt is, amellyel csatlakoztathatja a kefét egy áramforráshoz.

10 fejjel együtt

A készlet 10 cserélhető fogkefefejet tartalmaz - minden színből 5. Egy ilyen nagy kínálat hosszú ideig kitart Önnek és egy másik személynek! A W alakú DuPont nejlon sörték tökéletesen megfogják a fogakat és az ínyt, és még a nehezen elérhető helyeken is alapos tisztítást biztosítanak. Nem kell attól sem tartania, hogy elfelejti kicserélni a hegyet. Amikor eljön az idő, a színes sörték elhalványulnak, hogy emlékeztessenek.

Vigye magával őket a következő utazására

Nem kell lemondania az alapos fogmosás képességéről, ha nyaralni vagy néhány napra utazik. Ezek a fogkefék könnyűek és elég praktikusak ahhoz, hogy szinte bárhová magával vigyék, és nem foglalnak sok helyet a táskájában vagy bőröndjében. Kompatibilisek a 110-240 V-tal is, így könnyedén tölthető külföldön.

Vízállóság

Használja fogkeféjét a kádban vagy a zuhany alatt aggodalom nélkül. Az E11 IPX7 vízálló, ami azt jelenti, hogy mentes a fröccsenésektől és kiömlésektől. Folyó víz alatt is biztonságosan moshatja. Ez nemcsak meghosszabbítja élettartamát és kiváló állapotban tartja, hanem megakadályozza a baktériumok szaporodását is.

A doboz tartalma

  • Sonic fogkefe x2 (fekete és rózsaszín)
  • Cserefej x10
  • Töltőkábel

Modell FW-E11
Rezgések frekvenciája Akár 40 000 percenként
Vízálló szint IPX7
Töltési idő Körülbelül 2 óra
Áramforrás DC 3,7 V
Feszültség 110-240V
Energiafogyasztás 1-1,8 W
Sörte DuPont nejlon
Anyag ABS / TPE
Szín Fekete és rózsaszín
9 806 Ft Alap ár
+
-
9 806 Ft
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
HASONLÓ TERMÉKEINK>
FairyWill FW-E11 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fekete)

FairyWill FW-E11 Szónikus fogkefe...

 
10 784 Ft
MEGTEKINTÉS
FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe tokkal és fejkészlettel (rózsaszín)

FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe...

 
7 823 Ft
MEGTEKINTÉS
FairyWill 507 szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (2db, fekete és rózsaszín)

FairyWill 507 szónikus fogkefe...

 
13 271 Ft
MEGTEKINTÉS
FairyWill FW-E10 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fekete)

FairyWill FW-E10 Szónikus fogkefe...

 
5 043 Ft
MEGTEKINTÉS
FairyWill FW-2001 Szónikus fogkefe fejkészlettel (kék/sárga)

FairyWill FW-2001 Szónikus fogkefe...

 
6 831 Ft
MEGTEKINTÉS
FairyWill FW-P11 Szónikus fogkefe fejkészlettel és tokkal (fehér)

FairyWill FW-P11 Szónikus fogkefe...

 
6 831 Ft
MEGTEKINTÉS