Neff B46FT64N0 beépíthető gőzsütő
Cikkszám: 4242004181491

Beépíthető sütő Full Steammel és SLIDE & HIDE®-dal - a különböző fűtési módok és gőzzel sütés kombinálása egyetlen, korlátlan lehetőségeket kínáló sütőben

  • Slide&Hide® – A teljesen eltűnő sütőajtó forgatható fogantyúval.
  • CircoTherm® – Okos forrólevegős megoldás, amellyel akár négy szinten is süthet egyszerre.
  • Full Steam –Sütője egyben egy jól felszerelt ételpároló is.
  • NeffLight® - tökéletes megvilágítás mind a négy szinten, még zárt sütőajtóval is
  • Eco Clean Easy Clean-nel -a páros, amely megkönnyíti a sütő tisztítását

Slide&Hide®

Legyen még meghittebb a sütés.

Feature IconAz eltűnő Slide&Hide® ajtó könnyedén becsúszik a sütőtér alá anélkül, hogy csökkentené a sütő méretét, így könnyedén megkóstolhatja a készülő ételt. Nem kell többé kényelmetlen pozícióban benyúlnia a sütőbe, hogy ellenőrizze kedvenc sajtos egytálételét. A helytakarékos ajtó könnyedén becsúszik a sütő alá. Csak húzza fel a forgatható fogantyút és tartsa kezét ugyanúgy ahhoz, hogy becsukja, miután végzett. Ideális választás kisebb méretű konyhákba, a lelkes szakácsoknak.

CircoTherm®

Süssön jobban, akár négy szint használatával.

Feature IconEgyszerre több szinten szeretne sütni? A CircoTherm®-nek ez nem kihívás. Az intelligens légkeverőrendszer folyamatosan keringeti a hőt a sütőben, így a tepsiket bármelyik szintre helyezheti a négy közül, az eredmény így is tökéletes lesz. Ha többfogásos vacsorát kell készítenie, a CircoTherm® segítségével akár négy szinten is süthet egyszerre. Süssön jobban, bármelyik szinten.

Full Steam

Nincs szükség külön ételpárolóra.

Feature IconSütő vagy pároló? Miért válasszon, ha öné lehet mindkettő? A Full Steam sütő mindenre képes, amire a hagyományos sütők is - sőt, még többre is. Párolhat zöldségeket, süthet kenyeret, sőt, felmelegítheti a maradékokat, például pizzát és lasagnet, amelyek továbbra is ízletesek lesznek. Pároljon végig vagy csak amikor szükséges, vagy válasszon egyet a sok automatikus program közül.

NEFFLight®

NEFFLight®: megvilágítja a főzést minden oldalról.

Feature IconVilágítsa meg a sütést. A NEFFLight® segítségével kényelmesen nézheti meg a sütő legtávolabbi sarkait. A LED fény az ajtó mindkét oldalán a speciális prizmáknak köszönhetően egyenletesen oszlanak el . Az összes polc minden szögből meg van világítva - nincs szükség akár az ajtó kinyitására is. És miközben megpillantja a pörkölt süteményeit és az ízletes desszerteit, nem fog árnyékot vetni. Az ételek tiszta és ragyogó látványa érdekében.

Eco Clean az Easy Clean használatával

Eco Clean az Easy Clean használatával: a páros a könnyű tisztításért.

Feature IconVita arról, hogy ezt a csirkét kell-e sütni vagy sem? Az Eco Clean használatával nem kell elkerülni a tisztítást utána. Az ekolitikus bevonat csapdába ejti a sütés és pirítás során keletkező zsírt, és minden főzési ciklus során lebontja azt. Amikor a sütő eléri a magas hőmérsékletet, a hátsó oldal megtisztul. Ezt az Easy Clean készíti el a sütő belső és alsó falának tisztításához.

Full Touch Control

Egyszerűen koppintson rá ujjal!

Feature IconBárcsak a sütőt is olyan egyszerű lenne használni, mint a telefont! Ez nem álom többé. A nagy felbontású Full Touch Control lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen válassza ki bármelyik beállítást. Színes, extra nagy TFT kijelzőjével és könnyen értelmezhető grafikájával az áttekinthetőség mintaképe.

Baking and Roasting Assistant automatikus programokkal

Sütési és grillezési asszisztens automatikus programokkal: a tökéletes páros az optimális sütéshez.

Nem egészen biztos benne, mennyi ideig kell sütni a piskótát vagy a sült marhahúst, illetve a lasagnát? Sütési és grillezési asszisztensünk, valamint az automatikus programok tudják a megoldást. Az ételek ideális sütési idejére, hőmérsékleteire és módjára vonatkozó javaslatok kéznél vannak. Egyszerűen görgessen és válassza ki. Erősítse meg egy gombnyomással, és azonnal indítsa el, a sütő elvégzi a többit. Ez a kényelem édesebbé teszi a sütést.

Comfort Flex

Comfort Flex hosszabbító sínek: fogja meg kényelmesen a sütőlapot oldalról.

Feature IconA Comfort Flex segítségével a pulyka kihúzása a sütőből még soha nem volt ilyen problémamentes. Teljesen kinyúló sínekkel egészen ki tudja húzni a tálcát. Az óriás sült kezelése egy darab sütemény - mindkét kezével könnyen megfoghatja a tálcát az oldalról. Ez még kényelmesebb, mert távol van a hőtől. A sínek a kényelme érdekében felül, középen vagy alul helyezhetők el.

683 133 Ft Alap ár
+
-
683 133 Ft
Cofidis
37 246 Ft X 24Hó THM: 29,99% Önrész: 0 Ft
További hitel ajánlataink
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
Vásárlás áruhitellel
KALKULÁTOR MEGNYITÁSA
KALKULÁTOR BEZÁRÁSA
Cofidis
Vételár683 133 Ft
Hitelösszeg683 133 Ft
Teljes visszafizetendő összeg790 620 Ft
A hitel teljes díja107 487 Ft
Kamatláb29,99%
THM29,99%
Havi törlesztőrészlet: 65 885 Ft
HASONLÓ TERMÉKEINK>
Neff B46FT64N0 beépíthető gőzsütő

Neff B46FT64N0 beépíthető gőzsütő

 
683 133 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff B56VT62N0 Beépíthető gőzsütő

Neff B56VT62N0 Beépíthető gőzsütő

 
585 343 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff C15MR02N0 kompakt beépíthető sütő mikrohullámú funkcióval

Neff C15MR02N0 kompakt beépíthető...

 
514 515 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff B6CCH7AN0 Beépíthető sütő

Neff B6CCH7AN0 Beépíthető sütő

 
367 550 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff B3CVH4AN1 Beépíthető gőzsütő

Neff B3CVH4AN1 Beépíthető gőzsütő

 
389 763 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff C15FS22N0 kompakt gőzsütő

Neff C15FS22N0 kompakt gőzsütő

 
618 032 Ft
MEGTEKINTÉS