Neff B56VT62N0 Beépíthető gőzsütő
Cikkszám: 4242004227724

Beépített sütő VarioSteam®-mel és SLIDE&HIDE®-dal - teljes ízélmény és korlátlan hozzáférés a sütő belsejéhez

  • Slide&Hide® – A teljesen eltűnő sütőajtó forgatható fogantyúval.
  • CircoTherm® – Okos forrólevegős megoldás, amellyel akár négy szinten is süthet egyszerre.
  • Vario Steam – Belül omlós, kívül ropogós ételek.
  • NeffLight® - tökéletes megvilágítás mind a négy szinten, még zárt sütőajtóval is
  • A tökéletes tisztítás duója: Pirolízis a nagy igénybevételt jelentő használat után - a sütő belseje magát tisztítja. Easy Clean® - környezettel szemben kíméletes opció a sütő gyors tisztításához.

Slide&Hide®

Legyen még meghittebb a sütés.

Feature IconAz eltűnő Slide&Hide® ajtó könnyedén becsúszik a sütőtér alá anélkül, hogy csökkentené a sütő méretét, így könnyedén megkóstolhatja a készülő ételt. Nem kell többé kényelmetlen pozícióban benyúlnia a sütőbe, hogy ellenőrizze kedvenc sajtos egytálételét. A helytakarékos ajtó könnyedén becsúszik a sütő alá. Csak húzza fel a forgatható fogantyút és tartsa kezét ugyanúgy ahhoz, hogy becsukja, miután végzett. Ideális választás kisebb méretű konyhákba, a lelkes szakácsoknak.

CircoTherm®

Süssön jobban, akár négy szint használatával.

Feature IconEgyszerre több szinten szeretne sütni? A CircoTherm®-nek ez nem kihívás. Az intelligens légkeverőrendszer folyamatosan keringeti a hőt a sütőben, így a tepsiket bármelyik szintre helyezheti a négy közül, az eredmény így is tökéletes lesz. Ha többfogásos vacsorát kell készítenie, a CircoTherm® segítségével akár négy szinten is süthet egyszerre. Süssön jobban, bármelyik szinten.

Vario Steam

Kívül-belül ízletes.

Feature IconA sütés szárazzá, a párolás pedig túl vizessé teheti kedvenc ételünket. De ott van a Vario Steam, amely segít megtalálni a finom egyensúlyt a ropogós és az omlós között. A hátlapon levő vezetékek gőzt engednek a sütőbe, amikor arra szükség van. Ezzel a módszerrel még a maradékokat is felmelegítheti, amelyek garantáltan finomak lesznek. Használja az előre beállított programokat a mindig tökéletes eredményért.

NEFFLight®

NEFFLight®: megvilágítja a főzést minden oldalról.

Feature IconVilágítsa meg a sütést. A NEFFLight® segítségével kényelmesen nézheti meg a sütő legtávolabbi sarkait. A LED fény az ajtó mindkét oldalán a speciális prizmáknak köszönhetően egyenletesen oszlanak el . Az összes polc minden szögből meg van világítva - nincs szükség akár az ajtó kinyitására is. És miközben megpillantja a pörkölt süteményeit és az ízletes desszerteit, nem fog árnyékot vetni. Az ételek tiszta és ragyogó látványa érdekében.

Pyrolytic Self Cleaning

Pirolitikus öntisztítás az EasyClean segítségével: a hő és a víz kombinált tisztítási képessége.

Feature IconA vasárnapi sütés után jön a takarítás. Hacsak ... nem rendelkezik pirolitikus öntisztítóval. Mert vele együtt a sütő súrolása már a múlté. Kapcsolja be a funkciót, és hagyja, hogy az összes fröccsenés és kicsepegés hamuvá alakuljon. Amikor a sütő lehűlt, törölje le a maradékot . Az Easy Clean hasznos eszköz a sütő belsejének gyors megtisztításához. Csak egy kis víz és egy csepp folyékony mosószer aktiválja az Easy Clean programot, és utána törölje le a meglágyult ételmaradványokat.

Full Touch Control

Egyszerűen koppintson rá ujjal!

Feature IconBárcsak a sütőt is olyan egyszerű lenne használni, mint a telefont! Ez nem álom többé. A nagy felbontású Full Touch Control lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen válassza ki bármelyik beállítást. Színes, extra nagy TFT kijelzőjével és könnyen értelmezhető grafikájával az áttekinthetőség mintaképe.

Baking and Roasting Assistant automatikus programokkal

Sütési és grillezési asszisztens automatikus programokkal: a tökéletes páros az optimális sütéshez.

Nem egészen biztos benne, mennyi ideig kell sütni a piskótát vagy a sült marhahúst, illetve a lasagnát? Sütési és grillezési asszisztensünk, valamint az automatikus programok tudják a megoldást. Az ételek ideális sütési idejére, hőmérsékleteire és módjára vonatkozó javaslatok kéznél vannak. Egyszerűen görgessen és válassza ki. Erősítse meg egy gombnyomással, és azonnal indítsa el, a sütő elvégzi a többit. Ez a kényelem édesebbé teszi a sütést.

585 343 Ft Alap ár
+
-
585 343 Ft
Cofidis
31 914 Ft X 24Hó THM: 29,99% Önrész: 0 Ft
További hitel ajánlataink
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
Vásárlás áruhitellel
KALKULÁTOR MEGNYITÁSA
KALKULÁTOR BEZÁRÁSA
Cofidis
Vételár585 343 Ft
Hitelösszeg585 343 Ft
Teljes visszafizetendő összeg677 448 Ft
A hitel teljes díja92 105 Ft
Kamatláb29,99%
THM29,99%
Havi törlesztőrészlet: 56 454 Ft
HASONLÓ TERMÉKEINK>
Neff B56VT62N0 Beépíthető gőzsütő

Neff B56VT62N0 Beépíthető gőzsütő

 
585 343 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff B45CS24N0 Beépíthető sütő

Neff B45CS24N0 Beépíthető sütő

 
389 343 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff B3CVH4AN1 Beépíthető gőzsütő

Neff B3CVH4AN1 Beépíthető gőzsütő

 
389 763 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff C15MR02N0 kompakt beépíthető sütő mikrohullámú funkcióval

Neff C15MR02N0 kompakt beépíthető...

 
514 515 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff C15DR00N0 beépíthető gőzpároló

Neff C15DR00N0 beépíthető gőzpároló

 
461 149 Ft
MEGTEKINTÉS
Neff B46FT64N0 beépíthető gőzsütő

Neff B46FT64N0 beépíthető gőzsütő

 
683 133 Ft
MEGTEKINTÉS