Facebook
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Modern lakberendezés otthonába

A modern lakberendezési stílust a szakértők előszeretettel emlegetik egy lapon a minimál irányzattal. Ám előbbi szabad kezet ad a színvariációk kiteljesítésében, lényegesen több díszítőelemet alkalmaz, és szélesebb perspektívát kínál az anyaghasználatban.

A modern lakberendezési stílust a szakértők előszeretettel emlegetik egy lapon a minimál irányzattal. Ám előbbi szabad kezet ad a színvariációk kiteljesítésében, lényegesen több díszítőelemet alkalmaz, és szélesebb perspektívát kínál az anyaghasználatban. Nem véletlen, hogy a modern otthonokra a barátságos légkör a jellemző, éppen ezért napjainkban egyértelműen ez a legkedveltebb lakberendezési stílus.

 

Ötletes, modern otthonHogyan mutatkozik meg ez a gyakorlatban?

A tapéta újra teret kaphat a falakon, ami már önmagában óriási pozitívum, hála az elérhető típusok sokszínűségének (a szó szoros, és átvitt értelmében egyaránt).

A fémek, üvegek, vagy fa alapanyagok alkalmazása szintén főszerephez juthat, ami a dekorálás területén hihetetlenül exkluzív végeredmények megalkotásával jár együtt.

A meleg színek bátran tetszeleghetnek a modern stílus reflektorának fényében, de a barnán, bézsen kívül az élénkebb árnyalatok is szóhoz juthatnak. A kreatív dekorálás is újra teret hódít magának, de a minimálhoz hasonlóan a visszafogottság továbbra is markáns jellemvonás marad.

 

Nappali

Szögletes, vagy kerek?

A szögletes formák mellett a kerek, ívelt formációk is megjelenhetnek, ami a bútorok vonalvezetésében is egyértelműen megmutatkozik. A modernitás ebben a kontextusban ezért trendi, és különleges. Ugyan a letisztult formák hangsúlyosak, de az íves vonalak sem szorulnak ki a partvonalra.

 

 

 

A lakástextíliák is utat törhetnek maguknak!

 

 

Egy-egy extra lakástextília igazi díszévé, sőt sztárjává avanzsálhat otthonunknak.Izgalmas függöny, érdekes szőnyeg, vagy speciális kárpithuzat? Bármelyik óriási sikert arathat!

 

A megvalósításnak csak a képzeletünk szabhat határt.

Ha megtaláljuk az ízlésünk diktálta elképzelések és a modern stílus íratlan szabályai közötti harmóniát, akkor a végeredmény kézzel foghatóan, szemmel láthatóan tökéletessé válik. A harmónia ugyanis csak abban az esetben teremthető meg, ha azonosulni tudunk a lakberendezési ötletekkel. A modern stílus kellően nagy teret biztosít az álmok megvalósításához, s jó alapot kínál az egyediség térhódításához.

Ha modern elrendezést szeretnénk a konyhánkba, csak ajánlani tudjuk a Konyhamax szuper konyhabútorait!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet