Facebook
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Sarokülő

Fedezze fel sarokülő választékunkat és rendelje meg weboldalunkról az ízlésének megfelelő bútort kedvező áron! Keresgéljen szuper ajánlataink között, merüljön el a legújabb trendekben, és bútorozza be otthonát a Homeoutlet.hu – ról.

Sarokülők, sarokkanapék

Hogyan válasszuk ki, a tökéletes sarokülőt?

Amennyiben Ön sarokülő vásárlásán gondolkodik, de még nem biztos abban, hogy milyen stílust, mekkora méretet vagy szövetet válasszon, akkor az alábbi tippekkel segítünk a megfelelő bútor választásában! 

Tippek és inspirációk, a tökéletes sarokülő vásárlásához

A sarokkanapé különleges és meghatározó szerepet tölt be az otthonunkban, ezért nem mindegy, hogy mennyire kényelmes, hány személyes és milyen vizuális élményt nyújt a családnak, és a vendégeknek. 

  1. Az elhelyezés és a mértetek

A sarokülő, a lehető legjobb megoldás a nappalinkba, hiszen kényelmes ülésre, tévézésre tervezték, de munkaállomásként is jól funkciónál, és még a házi kedvenc is jól érzi magát a kanapé ölelésében. A jól kiválasztott sarokülő vendégágyként is nagyszerű megoldás. Az első lépés a sarokülő kanapé megvásárlásakor az lesz, hogy megmérjük, mekkora hely áll rendelkezésre a nappaliban. 

Először mérjük meg a nappali szélességét és hosszát, - mindkét fal mentén, különösen, ha a kanapét a szoba sarkába szeretnénk elhelyezni. Jó, ha számolunk mindkét oldalon tároló asztalt, állólámpát, és vegyük figyelembe a kanapé előtt elhelyezendő szőnyeget vagy asztalt is. A tér magassága is fontos az ablak, vagy a radiátor esetleg a polcokat is figyelve. Miután megvan a méret, kezdődhet az online vásárlás a Homeoutlet.hu webáruházunkból, amely éjjel-nappal, mindig várja! 

Hova helyezzük el a sarokülőt?

Nincs olyan szabály, amely szerint egy sarokkanapét csak a sarokba lehet elhelyezni! Könnyen megjeleníthető a nappali közepén, vagy két helyiség között is. A sarokkanapék jól mutatnak a nappali közepén is, bár ez nagyban függ a helyiség méretétől és alakjától, például ha nyitott és nagy a tér, akkor a sarokülő segít a helyiség funkcionális területekre való felosztásában.

  1. Válasszunk stílust

Nagyon sokféle sarokülő-stílust kínálunk. Ha kompakt sarokülőre vágyik, akkor tökéletes választás a nagyobb méretű, akár ágyként is használható kanapé, ezek alatt már tárolórekeszek is találhatók, ami praktikus takarók, TV távirányítók, játékok és magazinok számára. A bal és a jobb oldali kivitelben kapható kanapék nagyon kényelmesek, és stílusosan néznek ki. A kínálatunkban megtalálja az ágyneműtartós, ágyazható modellek mellett, az U alakú garnitúrákat is, amelyek akkor igazán hatásosak, ha nagyobb térben helyezzük el, akár térelválasztóként is funkcionálhatnak a nappaliban. Ezeken a sarokülő kanapékon teljesen ellazulhat. 

3. A színek és az érzések

Ha már megvan a megfelelő méret és stílus, akkor itt az ideje, hogy találjon egy gyönyörű anyagot, amely tökéletesen megtestesíti az elképzelést. Az egyszerűbb vászon, puha gyapjú, a pazar bársony és a meleg bőr közül, a sarokkanapéhoz választott anyag óriási hatással lesz a tér érzetére, és a nappali kinézetére, a harmónia kiegyensúlyozására. A sarokülő kulcsfontosságú bútordarab ezért fontos olyan szövetet választani, amely idővel sem kopik, folt, és portaszító hatású. Ügyeljen tehát a családbarát szövetválasztásra, amelyek egyszerre foltállóak, és extra tartósságot nyújtanak, így a sarokülő, az elkövetkező néhány évben is újszerű marad. Ha a semleges, pasztellszínű sarokülő mellett dönt, akkor érdemes a kiegészítő kellékeket, párnákat például szőrme anyagokkal, és hímzett díszítéssel kombinálni. Alternatív megoldásként, ha merészebb árnyalatot választunk, akkor érdemes ezt a színt megjeleníteni például a szőnyegben, a kiegészítőkben, a dekorációban.

Reméljük, hogy a legkörültekintőbben sikerül kiválasztani az új sarokülőt az otthonába. Ezzel a néhány, egyszerű vásárlási tippel, akár egy hét alatt felteheti a lábát az új sarokülőre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet