Facebook
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Növények otthonunkban

Természetes közeg könnyedén és egyszerűen az otthonában! Legyen szó növényekről, vagy fa mintáról, alkalmazza bátran lakásában!

Az, hogy pontosan milyen stílust részesítünk előnyben otthonunk berendezése során kizárólag az ízlésünk határozza meg, éppen ezért az egyedi, és megismételhetetlen. Ám vannak olyan praktikus ötletek, tanácsok, amik a stílustól függetlenül is szemkápráztató végeredménnyel alkalmazhatóak.

 

Természet az otthonunkban

A természet szeretete kapjon teret!

Az egyik leghálásabb tanács, amit megfogadhatunk, ha a természet értékeit beépítjük az otthonunkba. A fából készült bútorok érintése, látványa, és illata olyan harmóniát teremt, amit kár lenne nélkülöznünk közvetlen környezetünkből. Lakóhelyünk típusától függetlenül mindannyian vágyunk a természet közelségére, amit így pillanatok alatt megvalósíthatunk.

Nemcsak a konyhában készült fatörzs szelet a tökéletes!

A fa, mint alapanyag milliónyi formában variálható, s dekorációként bárhogyan felhasználható. Erre talán a legjobb példa a fatörzs szelet, ami ugyan egyezik egy híres sütemény nevével (a sok tojásból készülő csokoládés krémet körülölelő piskótaszeletek méltán világhírűek), de ebben az esetben, mint kreatív lakberendezési elem kaphat főszerepet. Egy egész falat bevonhatunk fatörzzsel. Ragaszkodhatunk a „hagyományos” kör alakú darabokhoz, de bátran próbálkozhatunk a téglalap, vagy kocka formájú metszetekkel is. A formációk megalkotásában csak a képzeletünk szabhat határt, és a rendelkezésünkre álló falfelületek. Ám olyan exkluzív műveket hozhatunk létre, és álmodhatunk meg, melyek joggal nevezhetőek remekeknek. 

Mire jó még a fatörzs szelet?

A falak beburkolásán kívül apró bútorokat is vághatunk belőle, de térelválasztóként is megállja a helyét. Utóbbi esetben érdemes üveglappal lefednünk a törzseket, a könnyebb tisztíthatóság érdekében. A téglalap, vagy kocka megoldás kiváló polc alapanyag, így akár a könyveinket saját „erdőnkben” helyezhetjük el. Alátétnek sem utolsó ötlet, de képkeretnek, vagy exkluzív műalkotásnak is megálmodhatóak a rendelkezésünkre álló törzsszeletek. A természetesség milliónyi formában testet ölthet otthonunkban. Csak némi kreativitásra, és persze fa alapanyagra van szükségünk, hogy stílust, s ezzel együtt harmóniát teremtsünk.

Virágok, cserepek?

Egyre népszerűbb nagy cserepekben, óriási szobanövények elhelyezése. Ezek nem csak a zöld színük miatt feldobják a lakást, de harmonikussá, barátságos meleg helyé is teszik a teret. A zöld szín, mint kiegészítő szín bárhova, bármilyen közegbe illeszkedik. Nem mellesleg, a növények jótékony hatással vannak lakásunk oxigén tartalmára és tiszta levegőjére!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet