Facebook
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Konyhabútor

Manapság a konyha megtervezése, kialakítása és megvalósítása nem egyszerű folyamat.  A konyhának már nemcsak főzésre kell alkalmasnak lennie, hanem a funkciói kibővültek.  A tökéletes konyha strapabíró, praktikus és esztétikus, legyen szó akár kisebb konyháktól egészen a nagyobb összeállításokig. Webáruházunk célja, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő konyhabútort. Tekintse át a teljes kínálatunkat, válogasson legjobb ajánlataink közül. Keresse Ügyfélszolgálatunkat kérdéseivel! Ha tovább nézelődik, akciós konyhabútorainkat is megtalálhatja, mellyel kedvező áron vásárolhat nálunk.

Termékek szűrése
Ár
-
KERESÉS
Szín
Méret A
100 cm
340 cm
Méret B
0
290
Név szerint
Elem magasság
Típus
Lábazat
Anyag
Kivitel
Felület
Stílus

Webáruházunkban színes választékban kínálunk különböző stílusú és méretű konyhabútorokat, hogy minden vásárló megtalálja az ízlésének megfelelőt.  Célszerű először kiválasztani, hogy milyen stílusú bútort szeretne otthonában.  Modern konyhabútor kínálatunkban rengeteg szín közül válogathat, de ha Ön a klasszikus konyhabútorok kedvelői közé tartozik, ebben is tudunk segíteni. Színválasztékunk hatalmas, fehér, illetve natúr színektől egészen az élénk színekig kedvére válogathat. Kiválaszthatja a konyhabútor felületét is. Népszerű termékeink a magasfényű fehér és magasfényű fekete konyhabútorok is.  A konyhabútor mérete és elrendezése fontos, hiszen mindenki szeretné a lehető legpraktikusabban a helyiségét kihasználni. Legtöbbet eladott termékünk a fehér konyhabútor 250 cm kivitelben, továbbá a magasfényű fehér konyhabútorokra is nagy a kereslet.

 Weboldalunkon választhat megtervezett blokk konyháink közül, illetve rendelkezésére állnak kiegészítő elemek, mellyel kiegészítheti vagy akár egy teljesen egyedi összeállítást alakíthat ki. A plusz elem megtekintés lehetséges oldalunkon, az egyedi elemtervező fül alatt. Akár blokk konyhát választ, akár saját maga tervezi meg és állítja össze elemeit, mindenképpen jól jár

Kisebb blokk konyháink alkalmasak panellakásokba, albérletekbe, nyaralókba. Elterjedt megoldás még a modern sarokkonyhák beépítése, mert ezek a legtöbb otthonba illenek.  Akciós termékkínálatunkban is találhat jó ajánlatot, mellyel kedvezményes áron választhatja ki álmai konyháját és így még a költségkeretébe is belefér. Nálunk egy helyen megtervezhet és megvásárolhat minden elemet és kiegészítőt is konyhabútorához. Termékleírásunk tartalmaz minden fontos információt a konyhabútorokról, de ha bármilyen kérdése merül fel, hívja Ügyfélszolgálatunkat, és tegye fel kérdéseit! Amint sikerült kiválasztani a stílust, a színt és összeválogatni az elemeket, nincs más dolga, mint tovább lépni a kosárhoz, és bele helyezni a terméket, ezután pedig leadni megrendelését. Kollégáink felkeresik telefonon egyeztetés céljából, hogy biztosan a megfelelő bútor kerüljön kiszállításra.

Legtöbb termékünket raktárról szállítjuk. A konyhabútor kiszállításunk az egész ország területén belül ingyenes ház kapuig. Megrendelt terméke fontos számunkra, saját szállító kollégáink gondoskodnak arról, hogy hiánytalanul és sérülésmentesen érkezzen meg Önhöz a konyhabútora. Amennyiben a megtekintés után bármilyen garanciális probléma adódna, készséggel állunk rendelkezésére. Ügyfélszolgálatunkat telefonon és emailben is felkeresheti, és a lehető leghamarabb orvosoljuk panaszát. Több fizetési lehetőség közül válogathat. Készpénzzel a szállító kollégáknál, bankkártyával és banki átutalással is rendezheti az összeget. Webáruházunk azért jött létre, hogy vásárlóink igényeit kielégítse. Nálunk minőségi termékeket kap, elérhető áron, gyors szállítással, melyben évekig gyönyörködhet.

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet