VISSZA

Kanapé

Fedezze fel kanapé választékunkat és rendelje meg weboldalunkról az ízlésének megfelelő bútort kedvező áron! Keresgéljen szuper ajánlataink között, merüljön el a legújabb trendekben, és bútorozza be otthonát a Homeoutlet.hu –ról.

Kanapék, ülőgarnitúrák

Kétszemélyes kanapét keres nappalijába olcsón? Kínálatunkban megtalálja a klasszikus kanapék, szófák mellett a mindennapos alvásra is alkalmas kényelmes ágyazható kanapékat. Kinyitható, kihúzható akciós kanapéink állandó alvásra is alkalmas ággyá alakíthatók egyszerűen. 2 és 3 személyes kanapéink modern stílusa jól illik majd az otthonába. A fehér, barnak, kék, szürke, zöld és még számtalan színárnyalatú kanapék és szófák bármely nappali kényelmes díszévé válhatnak. Válasszon kínálatunkból és rendelje meg online.

Hogy milyen a jó kanapé?

A kanapé az otthonunk középpontja. Egy olyan hely, amelyet a legkisebbek és a legnagyobbak, vagyis a család egésze, valamint a vendégek is szeretnek és vonzónak találnak. A jó kanapénak két különlegesen fontos szerepnek kell megfelelnie, a kényelem mellett, jól is kell kinéznie, harmóniában kell lennie az otthonunkkal, irodánkkal. Függetlenül attól, hogy mekkora költségvetésből gazdálkodik a kanapévásárlásnál, a Homeoutlet.hu weboldalán biztosan megtalálja az Önnek megfelelő darabot.

A kiválasztott kanapé akkor jó, ha stabil, kényelmes, moduláris és a megrendeléstől számított lehető leghamarabb, az Ön otthonába szállítható.  Érdemes a kárpitszövetre nem csupán a színe miatt figyelni, érdemes oda figyelni a kárpitszövetre úgy is, hogy mennyire foltálló és mennyire időtálló.

A jó kanapé jellemzői

Jó, ha tudjuk, a kanapé összsúlya utal a kanapé minőségére, ha az egyik kezével könnyedén megemelheti a kanapét, akkor valószínű, hogy a kanapé kerete üreges, a felfüggesztések vékony deszkák, ha a kanapé hátfala csak kárpitozott és nincs benne támaszték, akkor üreges és könnyedén behorpadhat.  A minőség azonnal észrevehető a kényelmében is. Az új és jó minőségű kanapé szilárd felületű és még a legerősebb nyomásnál sem érezheti a tartószerkezetet. 

Különféle szövetekben, színekben és formában variálhatók 

A jó kanapé kényelmet és stílust kölcsönöz otthonának. Lehet időtálló, praktikus, vagy kísérletezhet egy eklektikusabb kanapéval. Akárhogy is van, nézzen szét a Homeoutlet hatalmas választékában, vásároljon kényelmesen, otthonról és mi rövid határidővel kiszállítjuk az Ön új stílusos kanapéját. 

A kanapénk a védjegyünk

Napjainkban egyre jobban elterjednek a merész színek és formák, a bátrabb, színesebb bútorok felé, valamint a tapintás fontosságával a szövetek sokfélesége is bővült. A velvet és a bőr továbbra is hódít a bőr kárpitozás esetében a puha vajszín és a földszínek a legkeresettebb modellek. Ugyanakkor a bársonyos tapintású kanapéknál az intenzív színek a zöld, a narancs ugyanolyan trendi, mint a pasztellszínek.   

Kanapé a térben

A kanapéknak a klasszikus, - ülőalkalmatosság - szerepük mellett van egy új, egy másik kiemelkedő elmozdulási irányuk.  A kanapék felhasználásánál az enteriőrtervezők felismerték, hogy a kanapék jól működnek térelválasztóként, és nem kell feltétlenül úgy kialakítani őket, hogy csak szorosan a falhoz tolva használhatók. A kanapé jól alkalmazható nyitott terű otthonokban. Ezek általában nagyobb méretűek, több funkciósan használhatóak. Többféle üléspozíció, és kényelmes kiegészítő funkciók jellemezik, ilyen például a lábtámasz. A látványos prémium kanapék általában méretükben is jelentősek puha bőrből, vagy textilből készülnek, műszőrme szőnyegekkel szétszórva és tágas dohányzóasztalokkal párosítva jelennek meg a nappalikban. Mindezeknek az ellentéte a kisebb helyiségek szem előtt tartásával tervezett kanapé, amely vékonyprofilokkal, alacsony magassággal és felemelt lábakkal készül, a magasabb lábakkal kivitelezett kanapén például a fény átsugárzik és igy, a nagyobb tér illúzióját adja. 

A választás

Nagyon sok kanapét kínálunk a webáruházunkban, nagy hangsúlyt fektetve a minőségi és az időtálló anyagokra. A puha, hangulatos szövetekből, olyan színeket kínálunk, amelyek megfelelnek a trendnek, és találkoznak az egyedi elképzelésekkel, hogy a megvásárolt kanapé olyan legyen, amelyet valóban szeretne hosszú évekig az otthonában használni családi körben, vagy baráti beszélgetésekhez. Önnek csak egyet kell kiválasztani és már szállítjuk is. 


Helytakarékos ötletek a hálószobába
Helytakarékos ötletek...
Ötletek és praktikus tanácsok arra, hogyan használjuk...
TOVÁBB
Nem a méret a lényeg! Vagy mégis? Ahhoz, hogy ne kelljen csatákat vívnod a szobádban a maradék kis helyért olyan akár egy, akár kétszemélyes ágyat érdemes választanod, ami paramétereiben ideális a környezetedhez. Érthető, ha tetszenek...