Facebook
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Kanapé

Fedezze fel kanapé választékunkat és rendelje meg weboldalunkról az ízlésének megfelelő bútort kedvező áron! Keresgéljen szuper ajánlataink között, merüljön el a legújabb trendekben, és bútorozza be otthonát a Homeoutlet.hu –ról.

Termékek szűrése

Kanapék, ülőgarnitúrák

Kétszemélyes kanapét keres nappalijába olcsón? Kínálatunkban megtalálja a klasszikus kanapék, szófák mellett a mindennapos alvásra is alkalmas kényelmes ágyazható kanapékat. Kinyitható, kihúzható akciós kanapéink állandó alvásra is alkalmas ággyá alakíthatók egyszerűen. 2 és 3 személyes kanapéink modern stílusa jól illik majd az otthonába. A fehér, barnak, kék, szürke, zöld és még számtalan színárnyalatú kanapék és szófák bármely nappali kényelmes díszévé válhatnak. Válasszon kínálatunkból és rendelje meg online.

Hogy milyen a jó kanapé?

A kanapé az otthonunk középpontja. Egy olyan hely, amelyet a legkisebbek és a legnagyobbak, vagyis a család egésze, valamint a vendégek is szeretnek és vonzónak találnak. A jó kanapénak két különlegesen fontos szerepnek kell megfelelnie, a kényelem mellett, jól is kell kinéznie, harmóniában kell lennie az otthonunkkal, irodánkkal. Függetlenül attól, hogy mekkora költségvetésből gazdálkodik a kanapévásárlásnál, a Homeoutlet.hu weboldalán biztosan megtalálja az Önnek megfelelő darabot.

A kiválasztott kanapé akkor jó, ha stabil, kényelmes, moduláris és a megrendeléstől számított lehető leghamarabb, az Ön otthonába szállítható.  Érdemes a kárpitszövetre nem csupán a színe miatt figyelni, érdemes oda figyelni a kárpitszövetre úgy is, hogy mennyire foltálló és mennyire időtálló.

A jó kanapé jellemzői

Jó, ha tudjuk, a kanapé összsúlya utal a kanapé minőségére, ha az egyik kezével könnyedén megemelheti a kanapét, akkor valószínű, hogy a kanapé kerete üreges, a felfüggesztések vékony deszkák, ha a kanapé hátfala csak kárpitozott és nincs benne támaszték, akkor üreges és könnyedén behorpadhat.  A minőség azonnal észrevehető a kényelmében is. Az új és jó minőségű kanapé szilárd felületű és még a legerősebb nyomásnál sem érezheti a tartószerkezetet. 

Különféle szövetekben, színekben és formában variálhatók 

A jó kanapé kényelmet és stílust kölcsönöz otthonának. Lehet időtálló, praktikus, vagy kísérletezhet egy eklektikusabb kanapéval. Akárhogy is van, nézzen szét a Homeoutlet hatalmas választékában, vásároljon kényelmesen, otthonról és mi rövid határidővel kiszállítjuk az Ön új stílusos kanapéját. 

A kanapénk a védjegyünk

Napjainkban egyre jobban elterjednek a merész színek és formák, a bátrabb, színesebb bútorok felé, valamint a tapintás fontosságával a szövetek sokfélesége is bővült. A velvet és a bőr továbbra is hódít a bőr kárpitozás esetében a puha vajszín és a földszínek a legkeresettebb modellek. Ugyanakkor a bársonyos tapintású kanapéknál az intenzív színek a zöld, a narancs ugyanolyan trendi, mint a pasztellszínek.   

Kanapé a térben

A kanapéknak a klasszikus, - ülőalkalmatosság - szerepük mellett van egy új, egy másik kiemelkedő elmozdulási irányuk.  A kanapék felhasználásánál az enteriőrtervezők felismerték, hogy a kanapék jól működnek térelválasztóként, és nem kell feltétlenül úgy kialakítani őket, hogy csak szorosan a falhoz tolva használhatók. A kanapé jól alkalmazható nyitott terű otthonokban. Ezek általában nagyobb méretűek, több funkciósan használhatóak. Többféle üléspozíció, és kényelmes kiegészítő funkciók jellemezik, ilyen például a lábtámasz. A látványos prémium kanapék általában méretükben is jelentősek puha bőrből, vagy textilből készülnek, műszőrme szőnyegekkel szétszórva és tágas dohányzóasztalokkal párosítva jelennek meg a nappalikban. Mindezeknek az ellentéte a kisebb helyiségek szem előtt tartásával tervezett kanapé, amely vékonyprofilokkal, alacsony magassággal és felemelt lábakkal készül, a magasabb lábakkal kivitelezett kanapén például a fény átsugárzik és igy, a nagyobb tér illúzióját adja. 

A választás

Nagyon sok kanapét kínálunk a webáruházunkban, nagy hangsúlyt fektetve a minőségi és az időtálló anyagokra. A puha, hangulatos szövetekből, olyan színeket kínálunk, amelyek megfelelnek a trendnek, és találkoznak az egyedi elképzelésekkel, hogy a megvásárolt kanapé olyan legyen, amelyet valóban szeretne hosszú évekig az otthonában használni családi körben, vagy baráti beszélgetésekhez. Önnek csak egyet kell kiválasztani és már szállítjuk is. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet