Facebook
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Nappali tervezés egyszerűen!

Rendezze be könnyedén és praktikusan nappaliját! Válasszon kényelmes, piha bútorokat!

Könnyed nappali egyszerűen!

Egy nehéz nap után kinek ne lenne kedve végig nyúlini a kanapén? Megnézni egy jó filmet a párjával, a gyerekekkel? Ugye!? Máris kedvünk támad egy tál popcornhoz! :D

Mai cikkünkben végig veszünk pár inspiráló dolgot, amire jobb, ha figyelünk egy nappali megtervezésekor, hiszen a nappali a lakás második legtöbbet használt pontja, ahol a családok életük nagy részét töltik! Így nem árt, ha ez az egyik legkellemesebb szoba az egész házban!

 

Első lépésben tervezzük meg, hogy milyen stílusú nappali szeretnénk. Modern, klasszikus, rusztikus, zsúfoltat vagy letisztultat?

      Ha zsúfoltat választunk, nagyon jó koncepció a falakon végig futó családi fotók tömkelege. A bútorok tömörsége nem muszáj egy ilyen stílusban, lehet könnyed, szabadabb bútorcsaládot választani, mivel a kiegészítőkkel, dohányzó asztalokkal, kanapéval, fotellel vagy sok virággal könnyedén eltüntethetjük a szabad területeket.

Nappali

      Egy légiesebb stílust választása esetén, leginkább funkcionálisan gondolkozzunk. Elég egy kisebb szekrény a TV alá, hogy komód vagy egy vitrin, ami megtöri az ürességet. Egy; színben a bútorhoz illő kanapé, és egy dohányzó asztal! A dohányzó asztalt sokan nem szeretik, még észre nem veszik, hogy igenis szükséges, mivel a TV nézés mellé elkerülhetetlenül néha hozzá jár egy-egy pohár ital, kóla vagy chips. Ezeket pedig kényelmesebb dohányzóasztalon tárolni! A minimális stílus esetén mindenképp egyszínű szobában gondolkozzunk. Ilyenkor a szobát egy virág vagy egy kép a falon szokta megtörni; illetve az én személyes kedvencem, a nappalik ékköve, egy csodás szőnyeg! A kör szőnyegek, vagy négyzet szőnyeget a dohányzó asztalok alatt remekül mutatnak a letisztult nappalik közepén! A szőnyegek esetén legyünk bátrak, merészek, ezzel egy kis színt vihetünk fő életterünkbe!

   Most kicsit nézzük meg a lakberendezési szekrényeket! Legfontosabb bútorunk e szoba területén a kanapé, vagy sarokülő, L alakú ülőgarnitúra. Sok webáruház kínál variációkat a kanapék és sarokülők elrendezésére, ilyen például a Möbell.hu webáruház is!

  A termék kiválasztása előtt mindenképp tüzetesen mérjük fel a helyet, beszéljük meg családtagjainkkal; hogyan szeretnének kényelmesen elférni az adott helyen. A kiválasztás során azt is figyelembe kell vennünk, hogy milyen kivitelt szeretnénk, ágyazható, ágyneműtartós, ággyá alakítható.

  További ötletet és praktikus bútort, nappali szekrénysort talál oldalunkon. A termékek esetén színek, méretek és árak szűrésével tudja megkönnyíteni vásárlását! Nézzen szét bátran oldalunkon, ha szükséges kollegáink segítséget nyújtanak, hogy megteremthesse álmai nappaliját!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet