Facebook
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Helytakarékos ötletek a hálószobába

Ötletek és praktikus tanácsok arra, hogyan használjuk fel lakásunk minden négyzet-centiméterét hasznosan és helytakarékosan. Ugyanakkor úgy, hogy ne érezzük magunkat egy zsúfolt barlangban!

Nem a méret a lényeg! Vagy mégis?

Ahhoz, hogy ne kelljen csatákat vívnod a szobádban a maradék kis helyért olyan akár egy, akár kétszemélyes ágyat érdemes választanod, ami paramétereiben ideális a környezetedhez. Érthető, ha tetszenek a gigantikus méretű alternatívák, de ha egyszer nincsen lehetőséged az elhelyezésre, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha változtatsz elképzeléseiden.

Nehéz lemondani egy régóta dédelgetett álomról, de van értelme tágítani a perspektívádon. A lehetőségek tárházának ajtaja ugyanis túlzás nélkül a végtelenbe nyílik.

Kétszemélyes ágy épp úgy elférhet egy aprócska hálóban, mint egy nagyobb nappaliban: csak játszani kell a centikkel, és persze a terület adta jellemzőkkel.

 

Hallgass a szívedre, ha a stílus kerül előtérbe!

 

 

 

Nem mindegy, hogy milyen típusú bútorokkal lakod be életteredet. A modern hálószobabútor például kitűnő ötlet abban az esetben, ha bejönnek az adott irányzat képviselte stílusjegyek.

A modern, mint trend világát éli. A rajongók száma nőttön-nő, és ez nyilván nem véletlen. A modern hálószobabútor ugyanis milliónyi variációban elérhető, megvásárolható, ráadásul az egyes, stílusra jellemző elemek jól variálhatóak más irányzatok képviselőivel.

Azaz, a helytakarékosság mellett akkor érhetsz el harmóniát, ha odafigyelsz az összhangra, de nem görcsös akarással, hanem egyszerű ráérzéssel, stílusérzékkel. Ha olyan környezetben élsz, mely testedet-lelkedet kényezteti, akkor jól sikerült otthonodat berendezni!

  

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet