INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk

Ülőgarnitúra szettek

Fedezze fel Ülőgarnitúra szett választékunkat és rendelje meg weboldalunkról az ízlésének megfelelő bútort kedvező áron! Keresgéljen szuper ajánlataink között, merüljön el a legújabb trendekben, és bútorozza be otthonát a Homeoutlet.hu - ról.

Van különbség ülőgarnitúra és ülőgarnitúra között?

Egy hosszú, fárasztó nap után már csak egy kis semmittevésre vágyunk az ülőgarnitúránkon heverészve, ezért nagyon fontos, hogy milyen stílusú ülő ill. fekvőgarnitúrát választunk. A Homeoutlet.hu kínálatában számos kiváló minőségű és mégis megfizethető árú ülőgarnitúra található, Önnek csupán választania kell. Mi már előválogattuk a vásárlói igények szerint a legjobbakat, és természetesen folyamatosan bővítjük is a termékpalettát! A kiválasztott ülőgarnitúra tökéletesen tükrözi az otthonunkat és a családunkat, akár méretében, akár színében, hangulatában. 

A szín és a méret számít

Méretét tekintve figyelemre méltó különbség van az ülőgarnitúrák között, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy több ülőhelyet biztosítsanak, és ez természetesen azt is jelenti, hogy több alapterületet foglalnak el. Általában 2-3-4-6 férőhelyet biztosítanak, de nagyobbak is lehetnek. Elosztásukat tekintve többek között lehetnek 2+1-es, 3+2+1-es vagy 3+1+puff, L alakú, vagy U alakú. Ágyazható és ágyneműtartós. Funkcióját tekintve az ülőgarnitúrák, a nappali helyiségek elegáns és előkelő meghatározó bútordarabja. A színekben a falak és a padlóburkolat meghatározó, leginkább ezeket vegyük figyelembe a választásnál. A pasztell és bársonyos ugyanolyan trendi, mint a puha bőr és az élénk színek.

Ha a kényelem a fontos

Speciális elképzelései vannak az ülőgarnitúra méreteit, funkcióit, vagy a kényelmét illetően? Találjon rá a Homeoutlet.hu webáruházában álmai ülőgarnitúrájára, ami hosszú éveken át szolgálja majd az egész családot, és amely otthona ékköve, oázisa lesz! Tudjuk, hogy nem könnyű kiválasztani a legjobbat, hiszen a kényelem mellett a stílus és az időtállóság is fontos. Termékeink minőségi alapanyagokból, csúcstechnologiával készülnek. 

Variálható ülőgarnitúrák

Széles választékunkban a letisztult, hagyományos modellek mellett korszerű, dizájnos darabokat is megtalál. A 3+2+1 vagy a 3+1+puff variálható elemei, az Ön igénye szerint könnyedén kombinálhatók egymással. Nem kell megelégednie azzal, ha túl szűk a hely a lakásában, ezekkel a modellekkel bármilyen méretű térben és alakban berendezheti nappaliját! Termékeink nagyszerűsége nem csupán a kényelemben, és minőségben rejlik, hanem a variálhatóságban is! 

Ideális elhelyezés

  1. Ablak előtt: Az ablak elé helyezett kanapé remekül nézhet ki, amennyiben az ülőgarnitúra hátsó része viszonylag alacsony. 

  2. Ablakkal szemben: Ha van egy szép nagy ablak a nappaliban, akkor próbálja ki a kanapét vele szemben elhelyezni, hogy kihasználhassa a nagyszerű kilátást.

  3. A kandallóval szemben: A legtöbb szobában, ahol van egy kandalló, a kandalló a fókuszpont. Mivel mindig úgy szeretnénk elhelyezni a bútorokat, hogy azok a fókuszpont felé nézzenek, így a kandallóval szemben tökéletes lesz az ülőgarnitúra.

  4. Egy másik ülőgarnitúrával szemben: Mivel a vizuális egyensúly mindig fontos, nincs jobb hely az ülőgarnitúra elhelyezésére, mint egy másik, kanapéval szemben. Ez inkább nagyobb tereknél mutat szépen.

  5. Egy ajtó elé: Általános szabály, hogy nem zárjuk el az utat. Azonban, ha elegendő hely van, és az ülőgarnitúra hátulja szép kárpitozással rendelkezik, ez a megjelenés nagyon jól működhet. Elengedhetetlen azonban, hogy elegendő hely legyen és kényelmes közlekedési út az ajtó és a garnitúra között. 

  6. A szoba közepén: Ehhez már kell egy kis merészség. Nagy helyiségekben egy szép háttámlával rendelkező ülőgarnitúra tökéletes lehet, a nappali felbontásához, és a beszélgetési területek létrehozásához.

Válasszon kedvére kínálatunkból!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet