Facebook
VISSZA

Ülőgarnitúra szettek

Fedezze fel Ülőgarnitúra szett választékunkat és rendelje meg weboldalunkról az ízlésének megfelelő bútort kedvező áron! Keresgéljen szuper ajánlataink között, merüljön el a legújabb trendekben, és bútorozza be otthonát a Homeoutlet.hu - ról.

Van különbség ülőgarnitúra és ülőgarnitúra között?

Egy hosszú, fárasztó nap után már csak egy kis semmittevésre vágyunk az ülőgarnitúránkon heverészve, ezért nagyon fontos, hogy milyen stílusú ülő ill. fekvőgarnitúrát választunk. A Homeoutlet.hu kínálatában számos kiváló minőségű és mégis megfizethető árú ülőgarnitúra található, Önnek csupán választania kell. Mi már előválogattuk a vásárlói igények szerint a legjobbakat, és természetesen folyamatosan bővítjük is a termékpalettát! A kiválasztott ülőgarnitúra tökéletesen tükrözi az otthonunkat és a családunkat, akár méretében, akár színében, hangulatában. 

A szín és a méret számít

Méretét tekintve figyelemre méltó különbség van az ülőgarnitúrák között, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy több ülőhelyet biztosítsanak, és ez természetesen azt is jelenti, hogy több alapterületet foglalnak el. Általában 2-3-4-6 férőhelyet biztosítanak, de nagyobbak is lehetnek. Elosztásukat tekintve többek között lehetnek 2+1-es, 3+2+1-es vagy 3+1+puff, L alakú, vagy U alakú. Ágyazható és ágyneműtartós. Funkcióját tekintve az ülőgarnitúrák, a nappali helyiségek elegáns és előkelő meghatározó bútordarabja. A színekben a falak és a padlóburkolat meghatározó, leginkább ezeket vegyük figyelembe a választásnál. A pasztell és bársonyos ugyanolyan trendi, mint a puha bőr és az élénk színek.

Ha a kényelem a fontos

Speciális elképzelései vannak az ülőgarnitúra méreteit, funkcióit, vagy a kényelmét illetően? Találjon rá a Homeoutlet.hu webáruházában álmai ülőgarnitúrájára, ami hosszú éveken át szolgálja majd az egész családot, és amely otthona ékköve, oázisa lesz! Tudjuk, hogy nem könnyű kiválasztani a legjobbat, hiszen a kényelem mellett a stílus és az időtállóság is fontos. Termékeink minőségi alapanyagokból, csúcstechnologiával készülnek. 

Variálható ülőgarnitúrák

Széles választékunkban a letisztult, hagyományos modellek mellett korszerű, dizájnos darabokat is megtalál. A 3+2+1 vagy a 3+1+puff variálható elemei, az Ön igénye szerint könnyedén kombinálhatók egymással. Nem kell megelégednie azzal, ha túl szűk a hely a lakásában, ezekkel a modellekkel bármilyen méretű térben és alakban berendezheti nappaliját! Termékeink nagyszerűsége nem csupán a kényelemben, és minőségben rejlik, hanem a variálhatóságban is! 

Ideális elhelyezés

  1. Ablak előtt: Az ablak elé helyezett kanapé remekül nézhet ki, amennyiben az ülőgarnitúra hátsó része viszonylag alacsony. 

  2. Ablakkal szemben: Ha van egy szép nagy ablak a nappaliban, akkor próbálja ki a kanapét vele szemben elhelyezni, hogy kihasználhassa a nagyszerű kilátást.

  3. A kandallóval szemben: A legtöbb szobában, ahol van egy kandalló, a kandalló a fókuszpont. Mivel mindig úgy szeretnénk elhelyezni a bútorokat, hogy azok a fókuszpont felé nézzenek, így a kandallóval szemben tökéletes lesz az ülőgarnitúra.

  4. Egy másik ülőgarnitúrával szemben: Mivel a vizuális egyensúly mindig fontos, nincs jobb hely az ülőgarnitúra elhelyezésére, mint egy másik, kanapéval szemben. Ez inkább nagyobb tereknél mutat szépen.

  5. Egy ajtó elé: Általános szabály, hogy nem zárjuk el az utat. Azonban, ha elegendő hely van, és az ülőgarnitúra hátulja szép kárpitozással rendelkezik, ez a megjelenés nagyon jól működhet. Elengedhetetlen azonban, hogy elegendő hely legyen és kényelmes közlekedési út az ajtó és a garnitúra között. 

  6. A szoba közepén: Ehhez már kell egy kis merészség. Nagy helyiségekben egy szép háttámlával rendelkező ülőgarnitúra tökéletes lehet, a nappali felbontásához, és a beszélgetési területek létrehozásához.

Válasszon kedvére kínálatunkból!


Helytakarékos ötletek a hálószobába
Helytakarékos ötletek...
Ötletek és praktikus tanácsok arra, hogyan használjuk...
TOVÁBB
Nem a méret a lényeg! Vagy mégis? Ahhoz, hogy ne kelljen csatákat vívnod a szobádban a maradék kis helyért olyan akár egy, akár kétszemélyes ágyat érdemes választanod, ami paramétereiben ideális a környezetedhez. Érthető, ha tetszenek...
Modern lakberendezés otthonába
Modern lakberendezés...
A modern lakberendezési stílust a szakértők elősze...
TOVÁBB
A modern lakberendezési stílust a szakértők előszeretettel emlegetik egy lapon a minimál irányzattal. Ám előbbi szabad kezet ad a színvariációk kiteljesítésében, lényegesen több díszítőelemet alkalmaz, és szélesebb perspektívát kínál az any...
Növények otthonunkban
Növények otthonunkban
Természetes közeg könnyedén és egyszerűen az ottho...
TOVÁBB
Az, hogy pontosan milyen stílust részesítünk előnyben otthonunk berendezése során kizárólag az ízlésünk határozza meg, éppen ezért az egyedi, és megismételhetetlen. Ám vannak olyan praktikus ötletek, tanácsok, amik a stílustól függetlenül...
Tavaszi Frissesség otthonában
Tavaszi Frissesség...
Itt a tavasz! :) Végre kisütött a nap! Azonban a...
TOVÁBB
  Tavaszi frissesség A tavasz első sugarainak megjelenésével egyidejűleg, szinte minden háztartás megkezdi a jól megszokott nagytakarítást. Szeretné mindenki a háta mögött hagyni a fagyos napokat, az esténként...
Tavaszi Frissesség otthonába
Tavaszi Frissesség...
Itt a tavasz! :) Végre kisütött a nap! Azonban a...
TOVÁBB
  Tavaszi frissesség A tavasz első sugarainak megjelenésével egyidejűleg, szinte minden háztartás megkezdi a jól megszokott nagytakarítást. Szeretné mindenki a háta mögött hagyni a fagyos napokat, az esténként...
Nappali tervezés egyszerűen!
Nappali tervezés egy...
Rendezze be könnyedén és praktikusan nappaliját!...
TOVÁBB
Könnyed nappali egyszerűen! Egy nehéz nap után kinek ne lenne kedve végig nyúlini a kanapén? Megnézni egy jó filmet a párjával, a gyerekekkel? Ugye!? Máris kedvünk támad egy tál popcornhoz! :D Mai cikkünkben végig veszünk pár inspiráló...