Bosch BSS8224 rúdporszívó
Cikkszám: 4242005269167

Olyan erős, mint egy vezetékes porszívó, korlátlan üzemidővel.¹

  • Rendkívül nagy teljesítmény: kompromisszumok nélküli teljesítmény, mivel a vezeték nélküli eszköz ugyanolyan erős, mint a vezetékes *.
  • Korlátlan üzemi idő *: egy egész ház takarítása a cserélhető akkumulátorcsomagoknak és a gyorstöltőnek köszönhetően.
  • LED fényekkel ellátott AllFloor HighPower kefe: jobb tisztítási teljesítmény az integrált padlólámpákkal.
  • TurboSpin motor: gyorsabb, könnyebb és hatékonyabb a lenyűgöző tisztítási teljesítmény érdekében.
  • Gyorsabb töltés: kevesebb várakozási idő a hétszer gyorsabb töltésnek köszönhetően *****.

Rendkívül erős

Performance
Rendkívül erős - akárcsak egy vezetékes porszívó. *

A vezeték nélküli Unlimited Gen2 sorozat | A 8 porszívóval ugyanolyan teljesítményt élvezhet, mint egy vezetékes eszközzel *. Az új, továbbfejlesztett Bosch akkumulátornak, motornak és szívófejnek köszönhetően a rendkívül erős többcélú vezeték nélküli porszívó ugyanolyan erős, mint egy vezetékes porszívó *, biztosítva az alapos tisztítást.

Korlátlan üzemi idő *

Performance
Takarítson ki egy egész házat a korlátlan üzemi időnek * köszönhetően.

Porszívózzon, ameddig csak kell. A cserélhető akkumulátorok és a gyorstöltő kombinálva a porszívó korlátlan üzemidőt kínál *. Az egyik akkumulátor tölthető, míg a másik használatban van, így a készülék mindig rendelkezésre áll, és bármilyen méretű háztartás számára alkalmas.

AllFloor HighPower kefe LED-es lámpákkal

Performance
Maximális rugalmasság, tökéletes tisztítási eredmények, LED-es padlólámpák.

Könnyen kimaradhat a szennyeződés, amelyet nem lát. Ezért tervezte a Bosch az AllFloor HighPower kefét beépített LED padlófényekkel, amelyek láthatóvá teszik a szennyeződéseket. Élvezze a ragyogó fényeket, a jobb teljesítményt, a nagyobb csendet, a 99,9% -os porfelszívást ****** és a nagyobb kezelhetőséget - az optimális tisztítási eredmények érdekében.

TurboSpin motor

Quality
Nagy teljesítményű és könnyű motor, Németországból.

A Bosch által Németországban kifejlesztett és gyártott kefe nélküli TurboSpin motorunk teljesítményében nincsenek kompromisszumok. A háromfázisú szinkronizált digitális motor rendkívül hatékony, 32% -kal könnyebb és 50% -kal gyorsabb ** - akár 82 000 fordulat / perc sebességgel - a könnyű kezelhetőség és a lenyűgöző tisztítási teljesítmény érdekében.

Gyorsabb töltés

Performance
Időt takaríthat meg a hétszer gyorsabb töltésnek köszönhetően *****.

Porszívózzon ki egy egész otthont anélkül, hogy aggódnia kellene az időigényes töltés miatt. Gyorstöltőnk akár hétszer gyorsabban működik, mint a dokkoló *****, és lehetővé teszi a Bosch 18V-os akkumulátorok extra gyors töltését. Így időt takarít meg, és porszívója mindig készen áll a használatra.

Power Plus

Performance
Új generációs akkumulátor a nagy teljesítmény és az üzemidő érdekében.

Nagy teljesítmény, alacsony súly és hosszú üzemidő: Ki ne szeretné ezt egy porszívó akkumulátorában? A Bosch következő generációs Power Plus akkumulátora a legújabb nagy teljesítményű cellákkal rendelkezik, amelyek 33% -kal több energiát * kínálnak, kompakt kialakítással, nagyobb hatékonysággal és hosszabb élettartammal együtt.

Áram minden készülékhez

Performance
Áram minden készülékhez. Egy akkumulátor az egész otthonhoz.

A legtöbb eszköz különböző akkumlátorral rendelkezik, amelyek drágák lehetnek. A cserélhető akkumulátorok az egyik legnagyobb márkák közötti, 18 V-os akkumulátorrendszer részét képezik. Kompatibilisek a Bosch és más márkák számos 18 V-os elektromos szerszámával és kertészeti eszközével, pl. Gardena, Gloria, Wagner és Rapid. Így szinte minden igényhez és alkalmazáshoz használhat egyetlen akkumulátort otthonában és kertjében.

Automatikus mód

Performance
A teljesítmény automatikus beállítása minden padlótípushoz.

Nem kell tovább gondolkodni a felület megfelelő erejéről. Az Intelligens Auto mód megkülönbözteti és beállítja a légáramlást a padló típusának megfelelően. Ez biztosítja az optimális egyensúlyt a tisztítási teljesítmény és a futási idő között. Soha többé nem kell váltania a szőnyeg és a kemény padló között.

3 üzemmód

Performance
Praktikus vezérlő interfész 3 különböző üzemmóddal.

A különböző porszívózási feladatokhoz különböző módok szükségesek. A „Turbo” növeli a nehéz feladatok teljesítményét azáltal, hogy annyi energiát biztosít, mint egy vezetékes porszívó *. Az „Auto” beállítja a teljesítményt és a futási időt a felülettől függően. Az „Eco” pedig rendkívül hosszú, optimális futási időt biztosít a mindennapi takarítási feladatokhoz.

Továbbfejlesztett csukló

Performance
Rugalmas szívófej. Ergonomikus markolat. Nem kell nyomva tartani a gombot.

A bútorok alatt nehezen elérhető helyek jelentenek kihívást. De nem az Unlimited-el. A szívófej 180 ° -kal elforgatható, hogy a nehéz, keskeny vagy alacsony foltok könnyű eléréséhez szükséges extra rugalmasságot biztosítsa. És nincs szükség a PowerButton folyamatos nyomására, lehetővé téve az egykezes műveletet bármilyen szögben.

Takarítás minden szinten

Comfort
Takarítás minden szinten. Padló, kárpit, mennyezet és autó.

A porszívózás minden szinten lehetővé vált - a padlótól a mennyezetig. A porszívó hasznos tartozékokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik bármilyen típusú padló, valamint más felületek, például asztal, kárpit, sőt akár autó takarítását is.

Ingyenes 10 éves motorgarancia

Quality
Bosch Motor Technológia - A minőség Németországban készül.

Élvezze az erőteljes, állandó teljesítményt a Bosch porszívókkal: Németországban több mint 80 éve fejlesztjük és gyártjuk nagy teljesítményű motorjainkat, és nemcsak elvárjuk, hogy a porszívó optimális eredményt adjon, hanem hogy tartós is legyen. Ezért nyújtunk 10 éves motorgaranciát ***. Így hosszú ideig élvezheti a tartós anyagokból készült, kiváló minőségű készülék használatának biztonságát.

Akkumulátor kijelző

Design
A LED kijelző egy pillanat alatt biztosítja az akkumulátor állapotát.

Váratlanul fogy az áram egy sürgősségi takarítás során? Nem fog megtörténni. A könnyen olvasható akkumulátor-kijelzője megmutatja az akkumulátor állapotát, így időben feltöltheti.

Belső autótisztítás

Cleaning
Ideális bármilyen autó belsejének tisztításához.

Az autó belseje általában nehezen tisztítható, és gyakran nincs kéznél aljzat. Éppen ezért ez a porszívó tartalmazza azokat a tökéletes kiegészítőket, amelyekre minden helyhez könnyedén eljuthat. A hosszú üzemidő, a rugalmasság és az egyszerű használat teszi a gépkocsi tisztításának tökéletes módját.

EasyClean Kefe

EasyToClean
A kefehenger egyszerű és gyors tisztítása.

Időnként meg kell tisztítani a kefehengert. De ez nem tart sokáig. A kefehenger szerszámok nélkül gyorsan leválasztható, és a hengeren lévő szőr nagyon könnyen eltávolítható. Így gyorsan visszatérhet a teljes teljesítményhez.

Könnyű ürítés

EasyToClean
A portartály egyszerű ürítése szűrőmosás nélkül.

A portartály ürítésének higiénikusnak és gondtalannak kell lennie. Ürítheti a dobozt anélkül, hogy porfelhő keletkezne, és mosás nélkül megtisztíthatja a szűrőt. Egyszerűen vegye ki a szemetesdobozt, fordítsa meg a piros kereket és ürítse közvetlenül a kukába.

RotationClean

EasyToClean
Gyors és egyszerű szűrőtisztítás.

A szűrőmosás extra erőfeszítést jelent. A RotationClean segítségével azonnal és higiénikusan tisztíthatja a szűrőt. Egyszerűen vegye ki a portartót, és fordítsa el a piros kereket. Az összes por és szennyeződés minimális érintkezéssel űríthetjük. Gyors és egyszerű szűrőtisztítás mosás nélkül.

Patronszűrő rendszer

Hygiene
Az kiáramlott levegő tisztább, mint a környezeti levegő.

Általában mindig finom por van a levegőben. A patronszűrő rendszernek köszönhetően a kilépő levegőt háromszor szűrjük, ami 99,99% -os szűrést eredményez. **** Ennek eredménye: a kiáramló levegő tisztább, mint a beszívott levegő.

201 587 Ft Alap ár
+
-
201 587 Ft
Cofidis
10 991 Ft X 24Hó THM: 29,99% Önrész: 0 Ft
További hitel ajánlataink
Vélemények a termékről
Új vélemény írása
Még nem írtak véleményt a termékhez.
Vásárlás áruhitellel
KALKULÁTOR MEGNYITÁSA
KALKULÁTOR BEZÁRÁSA
Cofidis
Vételár201 587 Ft
Hitelösszeg201 587 Ft
Teljes visszafizetendő összeg233 304 Ft
A hitel teljes díja31 717 Ft
Kamatláb29,99%
THM29,99%
Havi törlesztőrészlet: 19 442 Ft
HASONLÓ TERMÉKEINK>
Bosch BCH86HYG2 rúdporszívó

Bosch BCH86HYG2 rúdporszívó

 
97 231 Ft
MEGTEKINTÉS
Bosch BGC21HYG1 porzsák nélküli porszívó

Bosch BGC21HYG1 porzsák nélküli...

 
65 100 Ft
MEGTEKINTÉS
Bosch BHN16L rúdporszívó

Bosch BHN16L rúdporszívó

 
32 689 Ft
MEGTEKINTÉS
Bosch BGLS4HYG2 porzsákos porszívó

Bosch BGLS4HYG2 porzsákos porszívó

 
64 262 Ft
MEGTEKINTÉS
Bosch BGC21X300 porzsák nélküli porszívó

Bosch BGC21X300 porzsák nélküli...

 
61 328 Ft
MEGTEKINTÉS
Bosch BCHF216S rúdporszívó

Bosch BCHF216S rúdporszívó

 
104 928 Ft
MEGTEKINTÉS