INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk
PetKit Eversweet SOLO Itató
cikkszám: 6931580105929

PetKit Eversweet SOLO Itató

cikkszám: 6931580105929
14 836 Ft
Országos kiszállítás
Kiszállítás
8-22 munkanap
Szállítási infók
Ingyenes házhoz szállítás
Ingyenes házhoz szállítás
30.000 Ft feletti vásárlás esetén

Eversweet szóló szökőkút

A PetKit márkájú intelligens kisállat-ivó állandó hozzáférést biztosít kedvencei számára friss, tisztított vízhez. 2 üzemmódot támogat, és gondosan átgondolt kialakításának köszönhetően rendkívül csendes - zajszintje nem haladja meg a 30 dB-t. A 3 fokozatú szűrés hatékonyan kiküszöböli a káros anyagokat, és a készülék praktikus kialakítása megkönnyíti a használatát és tisztítását. Ezenkívül a színjelző biztosítja a legfontosabb információkat.

Vigyázzon kedvencei egészségére

A hármas szűrés megvédi a kisállatát a kezeletlen víz fogyasztása által okozott kellemetlen betegségektől. A PP pamutszűrő blokkolja a hajat és az élelmiszerhulladékot, míg a kókusz aktív szén megszünteti a szagokat, javítja az ízt, és elnyeli a klórt és más mikroorganizmusokat. Az ioncserélő gyanta viszont segít lágyítani a vizet. Eltávolítja a magnézium- és kalciumionokat is.

Ideális macskák számára

Az Eversweet Solo nemcsak tisztítja a vizet, hanem állandó mozgásba is hozza. Az állandó keringés és áramlás tökéletes a macskák számára. Felhívják a figyelmüket, és arra ösztönzik őket, hogy igyanak. Ez a természet ihlette öntözőkanna ezért nélkülözhetetlennek bizonyul a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosainak otthonában.

2 üzemmód - intelligens teljesítmény

A készülék 2 munkamódot kínál - így beállíthatja működését az Ön és kedvence számára. Normál üzemmódban folyamatos hozzáférést biztosít a kisállatnak friss, tiszta vízhez. Az intelligens mód csökkenti az energiafogyasztást. Ha kiválasztja, az öntözőkút 3 percenként aktiválódik, ami lehetővé teszi az energiatakarékosságot.

Értesíti Önt a legfontosabb problémákról

A színjelző még könnyebbé teszi a készülék használatát. Emlékeztetni fogja Önt, amikor ideje cserélni a szűrőt, vagy töltse fel a vizet az ivóvízben. Ezenkívül értesíti Önt az aktuálisan futó módról. A jelző által generált fény finom és szétszórt, így nem irritálja a szemet és nem káprázatos. Éjszaka sem fog zavarni.

Kifejezetten Önnek és kedvencének

Az itatót átgondolt kialakítása jellemzi. Egyszerű, moduláris kialakítása megkönnyíti a tisztítást, matt, átlátszó háza pedig állandó rálátást biztosít az aktuális vízszintre. A készülék tisztításakor vízálló védő rögzíti a kábelt, és a nylon zsinór tartósságot és harapásállóságot biztosít - a kisállat fogai nem jelentenek veszélyt rá. A sekély ivótál lehetővé teszi a háziállatok számára, hogy kényelmesen inni. Az Eversweet Solo másik előnye, hogy szivattyúja cserélhető.

Márka PetKit
Szín Sötétszürke
Méretek 160x160x158mm
Súly 0,65 kg
Anyag ABS
Kapacitás 1,8 l
Feszültség 5V egyenáram
Alkalmas Macskák és kis kutyák

Még nem írtak véleményt a termékhez.
A termék sikeresen kosárhoz adva
Kiválasztott termék(ek) ára összesen
14 836 Ft
+ -
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet