INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk
Deerma DEM-CS50MW páramentesítő
cikkszám: 6955578035968

Deerma DEM-CS50MW páramentesítő

cikkszám: 6955578035968
8 815 Ft
Országos kiszállítás
Kiszállítás
8-22 munkanap
Szállítási infók
Ingyenes házhoz szállítás
Ingyenes házhoz szállítás
30.000 Ft feletti vásárlás esetén

Szabaduljon meg a magas páratartalomtól

Figyeljen az egészséges páratartalomra a Deerma CS50MW párátlanítóval. A túl magas páratartalom ártalmas lehet az egészségre, ezért érdemes azt a megfelelő szinten tartani. Ez a kicsi, praktikus készülék maximum 5 m2-es területet képes párátlanítani, így például kisebb szekrényekben vagy gardróbokban lehet használni. A készülék úgy lett kialakítva, hogy ne termeljen szemetet, így környezetbarát. A magas minőségű nedvszívó szemcséknek köszönhetően 2-3 hétig folyamatosan tud működni.

Próbálja ki a környezetbarát megoldásokat

Az általános párátlanító készülékeknek cserélhető nedvszívó szemcsékre van szükségük, amik egy idő után elhasználódnak és el kell őket dobni. A Deerma párátlanítója ezzel szemben PTC rendszerrel van felszerelve, ami 3 kerámia elemet tartalmaz, melyek melegítik és szárítják is a már nedves nedvszívó szemcséket, így újból lehet őket használni. Emellett nem mérgezőek és hatékonyan működnek, egy alkalommal 150 ml vizet tudnak felszívni. A Deerma párátlanítójával egyszerre ügyel az egészségére és a környezetére is.

Előtérben a legfontos információ

Hogyha a nedvszívó szemcséket szárítani kell, akkor ezt a színük változása jelzi. A narancs szín azt jelenti, hogy a nedvszívó száraz és lehet használni a készüléket, viszont amikor a színe sötét zölddé változik, akkor már túl nedves és szárítani kell. A párátlanítón helyet kapott egy kisebb kijelző, amin keresztül látni lehet a nedvszívó szemcséket, így mindig tudni lehet, hogy mikor szükséges a szárítás.

Hatékonyan párátlanítja a levegőt

A készülék innovatív kialakításának köszönhetően a párátlanító figyelemreméltóan hatékony. A hengeres formája miatt a CS50MW minden irányból magába szívja a nedvességet. A hozzá hasonló készülékekhez képest nagyobb területen is képes párátlanítani. A segítségével könnyen teremthet biztonságos és egészséges környezetet az otthonában.

Meglepően hatékony

A készülék körülbelül 600 gramm nedvszívó szemcsét tartalmaz. Ez annyira sok, hogy egy szárítás után még 21 napig használható. Ezeknek a szárítása 12-15 órát vesz igénybe. Felejtse el a rossz minőségű párátlanítókat, amik ártalmasak a környezetre! A Deerma CS50MW megfogja Önt lepni a hosszú működési idejével és a megbízhatóságával!

Figyelmesen tervezve

A készülék a hatékonyság és a tökéletes kialakítás kombinációja. A CS50MW nagyon kicsi, a mérete csupán 75x206 mm. Könnyedén elhelyezheti bárhol, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A készülék könnyedén megáll és a rajtalévő lyukaknak köszönhetően hatékonyan szívja magába a párát. Hőálló ABS műanyagból készült, így teljesen biztonságos a használata.

Még nem írtak véleményt a termékhez.
A termék sikeresen kosárhoz adva
Kiválasztott termék(ek) ára összesen
8 815 Ft
+ -
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet