INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000 Ft feletti vásárlás esetén
BANKKÁRTYÁVAL is fizethetsz nálunk
SZERETJÜK AZ AKCIÓKAT folyamatosan leárazunk
Bosch BBS711W rúdporszívó
cikkszám: 4242005306657

Bosch BBS711W rúdporszívó

cikkszám: 4242005306657
119 722 Ft
Országos kiszállítás
Kiszállítás
8-22 munkanap
Szállítási infók
Ingyenes házhoz szállítás
Ingyenes házhoz szállítás
30.000 Ft feletti vásárlás esetén

Maximális teljesítmény – korlátlan rugalmasság: a legrugalmasabb porszívónk több mint 99,9%-os porfelszívással¹

  • Úgy teljesít, mint egy vezetékes: rugalmas és vezetéknéküli, de erős mint egy vezetékes² porszívó
  • Könnyű kezelés: egyszerű takarítás a kényelmes funkcióknak köszönhetően, mint például a Flex Tube és a Quick Stand
  • Hosszabb üzemidő: Cserélhető 3,0 Ah-s akkumulátor (Power for all Alliance) akár 33%-kal⁷ több üzemidővel.
  • AllFloor DynamicPower Brush integrált padlófényekkel: a több, mint 99.9 % ⁴-os porfelszívásért
  • TurboSpin motor: gyorsabb, könnyebb és hatékonyabb a lenyűgöző tisztítási teljesítményért

Olyan erős, mint egy vezetékes porszívó

Erős mint egy vezetékes porszívó, és még rugalmas is.

Most már lehetséges: az Unlimited 7 vezetéknélküli porszívó ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint egy vezetékes. A megbízható és hosszan kitartó Bosch akkumulátornak , az erős 66,000 f/p motornak és a motorizált, LED-ekkel ellátott szívófejnek köszönhetően, az erőteljes többfunkciós kézikar ugyanolyan erős, mint egy vezetékes porszívó², és alapos és rugalmas takarítást biztosít. Élvezze a vezetékes porszívó erejével rendelkező vezetéknélküli porszívó előnyeit.

Egyszerű kezelés

Ergonomikus jellemzők a magasfokú kényelem és a rugalmasság érdekében.

Élvezze a sokoldalúságot! A kényelmes Flex Tube segítségével könnyedén elérheti az alacsony bútorok alatti helyeket, az Easy Parking Clip segítségével biztonságosan a helyén tarthatja az eszközt pihenéskor, a Quick Stand pedig rugalmas kézi takarítást tesz lehetővé, miközben a fúvóka és a cső önállóan állnak. A Nozzle Foot Release segítségével lehajlás nélkül leválaszthatja a fúvókát a csőről, így a praktikus csővel könnyen átválthat a ponttisztításra. Emiatt az Unlimited 7 tökéletes minden típusú padló és felület, valamint nehezen elérhető hely takarítás.

3.0 Ah akkumulátor

Élvezze a 33%-kal hosszabb üzemidőt akár 100 m²-ig.

A Bosch nagy teljesítményű és tartós 3,0 Ah Power For All akkumulátorával az igényes tisztítási feladatok is könnyedén elvégezhetők. A lítium-ion akkumulátor újratölthető, cserélhető, túlmelegedés, túltöltés, önkisülés és memóriaeffektus ellen védett. Ráadásul az akkumulátor 33%-kal hosszabb üzemidőt kínál⁷, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítva. Így akár 100 m²-en is takaríthat egyetlen akkumulátor töltéssel⁸ - megszakítások nélkül, és nem kell aggódnia az időigényes újratöltések miatt.

AllFloor DynamicPower Brush LED fényekkel

Motoros kefe LED fényekkel

Élvezze az optimális takarítási teljesítményt minden padlón, felületen és még a legsötétebb zúgokban is. Az erőteljes motoros kefével 99.9%⁴-nál is magasabb porfelszívást érhet el. A nagy teljesítményű beépített LED lámpáknak köszönhetően még nehezen látható helyeken is észreveheti és eltávolíthatja a szennyeződéseket és port, például bútorok mögött vagy sötét sarkokban. Ráadásul 30%-kal több port szedhet fel a szőnyegről ⁵. Így pillanatok alatt kényelembe helyezheti magát egy tiszta otthonban.

TurboSpin Motor (3.0 Ah)

Németországban gyártott, erőteljes, ugyanakkor kis súlyú motor

Kefe nélküli TurboSpin motorunkkal nincs kompromisszum a teljesítmény terén. A Bosch fejlesztette és gyártotta Németországban, és számos teszten ment keresztül a tartós minőség biztosítása érdekében. Sőt, a háromfázisú szinkronizált digitális motor rendkívül hatékony, 21%-kal gyorsabb és 31%-kal könnyebb⁶ - akár 66 000 f/perc sebességgel - a könnyű kezelhetőség és minden alkalommal lenyűgöző tisztítási teljesítmény érdekében..

Ingyenes 10 éves motorgarancia

Quality
Bosch Motor Technológia - A minőség Németországban készül.

Élvezze az erőteljes, állandó teljesítményt a Bosch porszívókkal: Németországban több mint 80 éve fejlesztjük és gyártjuk nagy teljesítményű motorjainkat, és nemcsak elvárjuk, hogy a porszívó optimális eredményt adjon, hanem hogy tartós is legyen. Ezért nyújtunk 10 éves motorgaranciát ***. Így hosszú ideig élvezheti a tartós anyagokból készült, kiváló minőségű készülék használatának biztonságát.

Flex Tube

90°-os hajlíthatóság. 100 % móka – alacsony bútorok alatti tisztítás.

Nem kell többé lehajolni, hogy a bútorok vagy a kanapék alatt takaríthasson. A csőbe integrált új csatlakozás lehetővé teszi a könnyű tisztítást az alacsonyan fekvő bútorok, kanapék vagy ágyak alatt. A nehezen elérhető sarkokban lévő pornak és szennyeződésnek már nincs esélye, mert a teljesítmény mindig nagy, még akkor is, ha a Flex Tube meg van hajlítva. Élvezze a 100%-os rugalmasságot a 90°-os szögnek köszönhetően, amely még a nehezen elérhető helyek tisztítását is könnyűvé teszi.

Quick Stand

Rugalmas tisztítás a szabadon álló funkciónak köszönhetően.

Takarítson meg időt és energiát a Quick Stand funkciónak köszönhetően. Egyszerűen és erőfeszítés nélkül váltson a porszívós padlótisztításról a kézi porszívóval végzett közepes magasságú tisztításra. A kézi tisztítás során a szívófej és a cső egyszerűen megállja a helyét. Nem kell a porszívót a padlóra tenni, vagy visszavinni a dokkolóállomásba. Ezután egyszerűen helyezze vissza a kézi számítógépet a csőbe, és folytassa a padló tisztítását.

Szívófej lábkapcsolóval

Nincs több hajolgatás a tisztítási mód megváltoztatásához.

Kis lépés. Nagy hatás. Mostantól könnyedén válthat a szívófejjel végzett padlótisztításról a fej- vagy ponttisztításra a praktikus szívócsővel – mindössze egy kis lábmozdulattal. A kényelmes szívófejtalp-kioldó mindössze egyetlen kattintással választja el a szívófejet a csőtől. Soha többé nem kell lehajolnia ahhoz, hogy kézzel távolítsa el a szívófejet. Így pillanatok alatt élvezheti az ergonomikus, gyorsabb tisztítást és a szűk helyek felporszívózását.

Easy Parking Clip

Parkolja le a készüléket gondtalanul, amíg szünetet tart.

Többé nem kell visszatennie a dokkoló állomásra, vagy lefektetnie a földre a készüléket, amikor szünetet szeretne tartani. Az Easy Parking Clipnek köszönhetően könnyedén elhelyezheti a készüléket bárhol – a bútor szélére, például asztalra vagy polcra, vagy egy szék támlájára. Minden egyéb nélkül. Ráadásul a klip speciális felülete megakadályozza a karcolásokat és a csúszást. A porszívó biztonságosan a helyére van rögzítve, és bármikor készen áll a használatra.

Lightweight

Könnyed kezelhetőség a könnyű és ergonomikus kialakításnak köszönhetően.

A porszívózás nem lehet egyszerűbb. A praktikus kéziegység mindössze 1,4 kg súlyú – ideális asztalok, bútorok, kanapék vagy a köztük lévő rések tisztítására. Ezenkívül az Unlimited 7 kéziporszívó ergonomikus kialakítással rendelkezik a kényelmes tisztítás érdekében. Mivel nem kell folyamatosan lenyomnia a bekapcsológombot, ujjai ellazulnak, és rugalmasabb a mozgástartománya. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen és alaposan porszívózzon egyetlen kézzel.

3 üzemmód

Praktikus kezelőfelület 3 különböző üzemmóddal.

A különböző porszívózási feladatok eltérő módot igényelnek. A porszívó minden kihíváshoz 3 energiamóddal rendelkező vezérlőfelületet biztosít. A „Turbo” növeli a teljesítményt a nehéz feladatoknál azáltal, hogy olyan teljesítményt nyújt, mint egy vezetékes porszívó.² Az intelligens „Auto” mód a padlótól és a felülettől függően szabályozza a teljesítményt és a működési időt – legyen szó akár szőnyegről, akár kemény padlóról. Az „Eco” pedig extra hosszú, optimális üzemidőt biztosít a mindennapi takarítási feladatokhoz.

Auto mód

A teljesítmény automatikus beállítása minden padlótípushoz.

Nem kell többé gondolkodni a felülethez megfelelő teljesítmény üzemmódon. Az intelligens Auto mód megkülönbözteti és automatikusan beállítja a légáramlást a padló típusának megfelelően – legyen szó szőnyegről, járólapról, parketta vagy fapadlóról. A praktikus Auto mód optimális egyensúlyt biztosít a tisztítási teljesítmény és az üzemidő között. Mivel a porszívó automatikusan beállítja az ideális teljesítményt minden felülethez, soha többé nem kell manuálisan váltania a szőnyeg és a kemény padló között.

Kibővített üzemidő

Performance
Könnyedén meghosszabbíthatja az üzemidőt a cserélhető akkumulátorokkal.

Szeretné kitisztítani az egész házat anélkül, hogy lemerülne az akkumulátor? Ha nagyobb rugalmasságot szeretne a működési idő tekintetében, egy kiegészítő akkumulátorral meghosszabbíthatja a porszívózást.

Áram minden készülékhez

Performance
Áram minden készülékhez. Egy akkumulátor az egész otthonhoz.

A legtöbb eszköz különböző akkumlátorral rendelkezik, amelyek drágák lehetnek. A cserélhető akkumulátorok az egyik legnagyobb márkák közötti, 18 V-os akkumulátorrendszer részét képezik. Kompatibilisek a Bosch és más márkák számos 18 V-os elektromos szerszámával és kertészeti eszközével, pl. Gardena, Gloria, Wagner és Rapid. Így szinte minden igényhez és alkalmazáshoz használhat egyetlen akkumulátort otthonában és kertjében.

Intelligens akkumulátorérzékelés

Cleaning
Automatikusan optimalizált teljesítmény és futásidő

A szabadalmaztatott Bosch intelligens akkumulátorérzékelő technológiának köszönhetően vezeték nélküli porszívónk felismeri a használt akkumulátor típusát, és automatikusan optimalizálja a teljesítményt a nehéz szennyeződések eltávolítása érdekében, vagy a működési időt a nagy területek lefedésére. Tehát minden kihívásra a legjobb megoldást élvezheti.

Német gyártmány

Német minőség.

Német minőség. Értékeli a magas minőséget? Az Unlimited 7-et németországi gyárunkban fejlesztjük és gyártjuk, több mint 80 éves porszívógyártási tapasztalattal. Porszívóink számos díjat nyertek fogyasztói teszteken, és több száz órányi tesztelésen estek át a fejlesztési szakaszban.

Metal Mesh fémhálós szűrőrendszer

Tiszta kibocsátott levegő a 99,9%-os szűrésnek köszönhetően.

Élvezze az extra tiszta kibocsátott levegőt porszívózás közben. Az Unlimited 7 fémhálós szűrőrendszere biztosítja a finom por és részecskék 99,9%-os szűrését⁰. A kiváló Bosch minőségnek köszönhetően különösen hosszú élettartamú, sok éven át egyenletes szűrést tesz lehetővé. Sőt, a speciális szűrőrendszer kiváló minőségű, tartós fémhálóból és élettartamú patronos szűrőanyagból készül. Így könnyedén lélegezhet porszívózás közben.

Könnyű ürítés

EasyToClean
A portartály egyszerű ürítése szűrőmosás nélkül.

A portartály ürítésének higiénikusnak és gondtalannak kell lennie. Ürítheti a dobozt anélkül, hogy porfelhő keletkezne, és mosás nélkül megtisztíthatja a szűrőt. Egyszerűen vegye ki a szemetesdobozt, fordítsa meg a piros kereket és ürítse közvetlenül a kukába.

RotationClean

EasyToClean
Gyors és egyszerű szűrőtisztítás.

A szűrőmosás extra erőfeszítést jelent. A RotationClean segítségével azonnal és higiénikusan tisztíthatja a szűrőt. Egyszerűen vegye ki a portartót, és fordítsa el a piros kereket. Az összes por és szennyeződés minimális érintkezéssel űríthetjük. Gyors és egyszerű szűrőtisztítás mosás nélkül.

Belső autótisztítás

Cleaning
Ideális bármilyen autó belsejének tisztításához.

Az autó belseje általában nehezen tisztítható, és gyakran nincs kéznél aljzat. Éppen ezért ez a porszívó tartalmazza azokat a tökéletes kiegészítőket, amelyekre minden helyhez könnyedén eljuthat. A hosszú üzemidő, a rugalmasság és az egyszerű használat teszi a gépkocsi tisztításának tökéletes módját.

2 az 1-ben bútorkefe és kárpitszívófej

Flexibility
2 az 1-ben kefe az egyszerű és kényelmes tisztításért.

A bútorkefe és a kárpitszívófej kombinációja megkönnyíti a különféle felületek tisztítását. A bútorkefe puha sörtéi különösen alkalmasak fiókokhoz, asztalokhoz és egyéb finom felületű bútorokhoz. Igényeinek megfelelően a bútorkefét egy egyszerű kattintással pillanatok alatt kárpitszívófejjé alakíthatja. Ezzel időt takarít meg, és hosszú megszakítások nélkül folytathatja a tisztítást.

Hosszú rugalmas résszívófej

Flexibility
Nagyobb rugalmasság a nehéz területeken

A hosszú, rugalmas résszívófej megkönnyíti a legnehezebb feladatok elvégzését is. Gyorsan takaríthat a bútorok mögött, az autó belsejében, a redőnyök felületén, a lámpabúrákon vagy a sarkokban.

Matrac szívófej

ExcellentResults
Matracod egyszerű, gyors és higiénikus tisztítása.

Általában a matracokat nehéz tisztítani. A speciális szívófej ideális a matracok és az ágy körüli helyek alapos, gyors és higiénikus felszívásához.

Dokkoló

Könnyű tárolás és töltés a fali dokkolóegységben.

A porszívó tárolásának és töltésének egyszerűnek és kényelmesnek kell lennie. Az Unlimited vékony és funkcionális kialakításának köszönhetően könnyen tárolható és feltölthető a falra szerelt dokkolóállomáson. A kiegészítők számára helytakarékos tárolási lehetőség is van, így minden kéznél van, amikor szüksége van rá. Tetszetős kialakításának köszönhetően az Unlimited-et akár közvetlenül a nappaliban vagy a konyhában is tárolhatja – igazi figyelemfelkeltő otthonában, és mindig készen áll a használatra.

Még nem írtak véleményt a termékhez.
A termék sikeresen kosárhoz adva
Kiválasztott termék(ek) ára összesen
119 722 Ft
+ -
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként aktuális akcióinkról!
HomeOutlet